Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Bilder > Expressbilder: Order at Home
Expressbilder: Order at home

Skriv ut bilder direkt i butiken och bevara fina minnen

Expressbilder: Order at home

Expressbilder: Order at home

Välj bilder hemma och skicka dem till en CEWE FOTOSTATION i en av våra butiker. Inom kort är bilderna färdiga att tryckas ut när du besöker den förvalda butiken. Överför bilderna hemifrån och undvik att stå i kö i butiken.


  • Enkel förberedelse av beställningen hemifrån
  • Tryck ut och få bilderna medan du väntar
  • Hög bildkvalité i två format (du kan även ändra till andra format i butik)

Material: standardkvalitet (denna papperstyp ger fantastiska färger och hög ljusbeständighet)
Format: 10x15 cm och 15x20 cm

Expressbilder: Order at home

Så enkelt är det:


Vill du överföra dina bilder direkt hemma i soffan och få färdiga bilder i handen så snabbt som möjligt? Med Expressbilder: Order at home är detta möjligt genom tre enkla och snabba steg:


  1. Förbered din order hemma. Oavsett om det är semesterbilder, bilder från ditt bröllop eller från en fest med goda vänner: Välj de bästa bilderna i lugn och ro!
  2. Dina bilder förs över till önskad butik. Kort därefter får du en orderbekräftelse med en personlig beställningskod. Dina bilder är nu klara att framkallas i butik och blir klara medan du väntar.
  3. I en CEWE FOTOSTATION i butik kan du också även använda din personliga beställningskod för att redigera din order och välja mellan ytterligare flera olika format.

 

Dataskydd: Hos oss är dina bilder i säkra händer!

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här