Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
CEWE FOTOBOK > Nöjdhetsgaranti
CEWE FOTOBOK Nöjdhetsgaranti

CEWE FOTOBOK Nöjdhetsgaranti

Kära kund!

Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din CEWE FOTOBOK. Vi garanterar dig den högsta kvaliteten och servicen – alltid. Vår kundtjänst står redo för alla förfrågningar gällande din beställning.

 

Skulle du vid något tillfälle inte vara nöjd, så kontakta oss inom tre veckor efter att du tagit emot din CEWE FOTOBOK. Berätta varför du inte är nöjd, så hittar vi gemensamt den lösning som passar dig bäst. Vi framställer din order på nytt, utan kostnad, eller betalar tillbaka köppriset – mot returnerande av den reklamerade fotoboken!

 

När inträffar ett tillfälle med nöjdhetsgarantin?

Vi garanterar dig en perfekt CEWE FOTOBOK av högsta kvalitet. Om du trots lämplig hantering inom de tre veckorna efter mottagningen upptäcker en anledning att vara missnöjd, producerar vi din order på nytt eller betalar tillbaka priset du betalat för den. Nöjdhetsgarantin gäller vid köp av upp till tre CEWE FOTOBÖCKER. Beställer du fler än tre CEWE FOTOBÖCKER rekommenderar vi att du beställer ett provexemplar först.

Vilka möjligheter för returförsändelser finns det?

Om du har mottagit din CEWE FOTOBOK med post och inte är helt nöjd, kontakta oss då via e-post. Vi informerar dig om returadress och ärendenummer. Efter att vi tagit emot din returförsändelse, gör vi en nyframställning eller så betalar vi tillbaka köpesumman – allt efter din önskan.

 

Om du har hämtat din CEWE FOTOBOK i en butik, och inte är helt nöjd, så returnera vänligen din order till personalen i samma butik som du hämtade fotoboken i. Efter att vi fått returförsändelsen från butiken, producerar vi ordern igen eller så betalas köpesumman tillbaka – allt efter din önskan. Vill du ha en nyframställning av din CEWE FOTOBOK kommer den efter en kort tid att vara redo för avhämtning i butiken. Om du önskar att få tillbakabetalt köpesumman, görs detta i den aktuella butiken.

 

Hur lång tid gäller returrätten?

Inom tre veckor efter att du tagit emot din CEWE FOTOBOK har du möjlighet att returnera fotoboken och informera oss om varför du inte är helt nöjd med produkten. Kom ihåg att meddela oss ditt ordernummer.

 

Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte av garantin.Kontaktmöjligheter

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice via e-post

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här