Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
CEWE FOTOBOK > Papperskvalitet

CEWE FOTOBOK - Se alla våra papperskvaliteter

CEWE FOTOBOK
Premiummatt Fotopapper

Premiummatt Fotopapper

Njut dina bästa bilder på Premiummatt Fotopapper, med en unik yta och ett material av högsta kvalitet. En helt särskild papperskvalitet som tillgodoser de högsta kraven och som imponerar på både fritidsfotografer och professionella. Den djupmatta förädlingen förhindrar reflektion, skyddar fotografiet mot fettfläckar och är med den sammetsmjuka ytan en säker vinnare. Med alla unika egenskaper som t.ex. LayFlat-inbindning - dubbelsidor utan veck i mitten av boken - återges dina bilder med en särskild dragningskraft.

Läs mer om vårt papperskvalitet och omslag

CEWE FOTOBOK - papperskvalitet

Digitaltryck

Digitaltryck

Kvalitet är det allra viktigaste för oss. Vi använder fotopapper av hög kvalitet till alla våra varianter av digitaltryck i CEWE FOTOBOK. Pappret har en gramvikt på 200 g/m², för fotohäften 150 g/m². En helt unik produktutgåva är CEWE FOTOBOK XXL panorama med en inbindning i utsökt läder eller canvas. Sidorna till denna produkt trycks på lyxpapper med en gramvikt på hela 250g/m².
Digitaltryck matt

Digitaltryck matt

Digitaltryck matt är en dämpad och elegant papperstyp. Speciellt bilder i hög upplösning kommer till sin fulla rätt på det här pappret. Vid tryckprocessen använder vi ett speciellt HD-bläck som återger bilderna med en fantastisk kvalitet. Digitaltryck matt har en tilltalande matt yta som ger dina bilder ett mer exklusivt intryck. Det matta fotopappret har en vikt på 170 g/m2.
Digitaltryck blankt

Digitaltryck blankt

Till våra CEWE FOTOBÖCKER med Digitaltryck blankt använder vi digitalpapper av bästa kvalitet och med en pappersvikt på 200g/m². Vid tillverkningen behandlas insidorna med en vacker högglansförädling. Med denna högglansförädling uppnår vi extra starka färger i dina bilder. Utöver högglansförarbetet läggs en speciell smuts- och fuktavvisande beläggning på sidorna.  
Matt Fotopapper

Matt Fotopapper

Sidorna i en CEWE FOTOBOK med matt fotopapper förarbetas under framkallningen med den klassiska belysningen från silverhalogener. Därefter klistras sidorna ihop två och två så att det uppstår en fullständigt plan yta och därmed, i förhållande till traditionella fotoböcker, undgås vecket i mitten av boken. Utnyttja därför boken till att föreviga dina vackraste bilder på dubbelsidor. Tryck på matt papper får färgerna att stråla på ett oerhört vackert sätt. Njut av knivskarpa färger som framhäver till och med de minsta detaljerna på ett anmärkningsvärt sätt.
Blankt Fotopapper

Blankt Fotopapper

Fyra av våra CEWE FOTOBOK-format (XXL panorama, XL, stor och stor panorama) kan designas på exklusivt blankt fotopapper. Förarbetningsprocessen i framkallningen påminner om den för Matt fotopapper. Denna behandling framhäver bildens detaljer på ett helt unikt och vackert sätt, och ger bilderna en riktigt bra skärpa. Din CEWE FOTOBOK blir därmed ännu mer exklusiv och unik.
Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här