Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Förstoringar och canvas > Nöjdhetsgaranti
CEWE Väggdekoration - Nöjdhetsgaranti

CEWE Väggdekoration - Nöjdhetsgaranti

Kära kund,


Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din CEWE Väggdekoration. Vi garanterar dig högsta kvalitet och service – alltid. Vår kundservice finns tillgänglig vid all kontakt angående din beställning.


Skulle du någon gång inte vara nöjd, så kontakta oss inom tre veckor efter att du tagit emot din CEWE Väggdekoration. Berätta varför du inte är nöjd, så finner vi en lösning tillsammans, som passar dig bäst. Vi tillverkar din order gratis eller betalar tillbaka inköpspriset – mot returnering av den reklamerade väggdekorationen!När kan man använda sig av nöjdhetshedsgaranti?

Vi garanterar dig en perfekt CEWE Väggdekoration av högsta kvalitet. Om du, trots lämplig hantering, inom tre veckor efter mottagandet upptäcker en grund till att inte vara nöjd, producerar vi din order på nytt eller betalar tillbaka inköpspriset. Nöjdhetsgarantin gäller vid köp av upp till 3 CEWE Väggdekorationer. Beställer du fler än 3 CEWE Väggdekorationer rekommenderar vi, att du beställer ett provexemplar först. Det är inte möjligt att returnera delar av en order. Väljer du att använda dig av 100% nöjdhetsgaranti är det således hela ordern som ska skickas i retur.Vilka möjliga former för retur finns?

Om du har mottagit din CEWE Väggdekoration per post och inte är fullkomligt nöjd, kontakta oss då per mail. Vi upplyser dig returadress och behandlingsnummer. När vi har mottagit din retur, genomför vi en värdering med hänsyn till en ny tillverkning av väggdekorationen, eller så betalar vi tillbaka inköpspriset - allt efter din önskan.


Om du har avhämtat din CEWE Väggdekoration i en butik och inte är fullkomligt nöjd, så returnera vänligen din order till personalen i samma filial, som du avhämtat väggdekorationen i. När vi har mottagit din retur från butiken, producerar vi ordern på nytt, eller betalar tillbaka inköpspriset - allt efter din önskan. Önskar du en ny tillverkning av din CEWE Väggdekoration kommer den, efter kort tid, ligga klar till avhämtning i butiken. I det tillfället, du önskar att få inköpspriset tillbaka, föregår detta i den berörda butiken.Hur lång tid gäller returrätten?

Du har inom loppet av tre veckor efter mottagandet av din CEWE Väggdekoration möjlighet att returnera väggdekorationen och meddela oss, varför du inte är fullkomligt nöjd. Glöm inte att meddela oss ditt ordernr.Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte av garantin.Kontaktmöjligheter

Du är mycket välkommen till att kontakta vår kundservice per mail.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här