CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL

Fotoposter - förstoring på fotopapper

Förvandla dina vackraste motiv till unika blickfång!

Välj mellan många olika format och designmöjligheter - komplettera motiven med bildramar och passepartout.

 • Finns i flera olika format
 • Många utformningsmöjligheter, t.ex. flerdelat format
 • Stort urval av galleriinramningar med passepartout
från 89,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • 43 olika format
 • Ramar
 • Storlekar från 20 x 20 cm upp till 150 x 225 cm

Material:

Digitaltryck matt (240 g/m²)

Produktfilm

Få mer information om fotoposter - förstoring på fotopapper!

Rätt ram för din förstoring

Presentera din förstoring med stil: Välj mellan tre modeller!
Träramar

Få din förstoring i en galleriram inkl. passepartout.

Beställ online
Metallramar

Din förstoring monteras i en galleriram, med passepartout.

Beställ online
Akrylramar

Tunn kant, stilfull och trendig. en prisvärd ram i aningen blank akryl.

Beställ online

En trendig design till din förstoring

Dina motiv arrangerade på ett imponerande sätt

Många utformningsmöjligheter för din förstoring på fotopapper

Förstoring på fotopapper som collage

Välj mellan många olika utformningsmöjligheter!

Skapa uppseendeväckande väggkonst med dina foton som stora och vackra XXL-förstoringar från Elgiganten Fotoservice

Livets stora ögonblick förevigas ofta med foton, men det är inte alltid bilderna kommer längre än till telefonen eller kameran. Med Elgiganten Fotoservice kan du göra dessa ögonblick till centrum för din konstsamling genom att använda vackra familjebilder eller resefoton som motiv till din väggdekoration.

När det handlar om att föreviga och visa fram dina minnen är det ”go big or go home” som gäller. Så varför nöjas med att framkalla dina foton i små storlekar – varför inte hänga upp en stor förstoring så dina bilder och minnen blir en integrerad del av din inredning och ditt hem?

Med en XXL-förstoring från Elgiganten Fotoservice får du en unik inredning utan att det kostar en förmögenhet. Den silkesmatta finishen på våra förstoringar ger en exklusiv look och gör så att dina bilder blir skarpa och färgrika. På det sättet kan du skapa ett snyggt ’statement piece’ till hemmet som är både personligt och vackert.

Använd minnen och favoritfoton som motiv till din konstsamling

Med Elgiganten Fotoservice kan du göra dina minnen och bästa foton till mittpunkten i ditt hem genom att använda dem som motiv på stora och vackra förstoringar. De blir imponerande och gör stort intryck. Du kan välja bland förstoringar i olika format och storlekar, så ditt foto kommer till sin rätt.

Du kan sätta upp förstoringen direkt på väggen, eller rama in den för att skapa en ännu exklusivare look. Du kan även välja att sätta ihop flera olika foton till en gallerivägg, så du får en snygg effekt med många förstoringar.

Använd foton av dina barn på stora XXL-förstoringar. Det fångar blicken varje gång man går in i rummet och visar fram dina vackra barn och din kärlek till dem. Sådana motiv är även fantastiska presenter till mor- och farföräldrarna. De kommer att sätta stort pris på ett stort konstverk som kan visas fram för alla som besöker dem.

Om du inte vill hänga upp ett stort porträttfoto kan du välja att framkalla ett landskapsfoto eller ett foto från en resa, med ett motiv eller minne som betyder något särskilt för dig. Kanske kan motivet även föra tankarna tillbaka på stunder med varmt klimat eller semesterdagar.

När du beställer en förstoring från Elgiganten Fotoservice kan du även beställa en ram, så du blir säker på att den passar till ditt foto. Du kan välja mellan många olika bildramar i olika material, färger och tjocklekar – alla till ett fördelaktigt pris. Du kan dessutom se hur ramen kommer att se ut tillsammans med ditt foto. På det sättet kan du välja en ram som passar till fotot – både i färg och storlek. Då är du säker på att det matchar och du slipper besväret att hitta en passande ram utan att vara säker på hur det slutliga resultatet blir.

Elgiganten Fotoservice gör det lätt att beställa och garanterar att du blir nöjd

Det går snabbt och enkelt att beställa en vacker XXL-förstoring från Elgiganten Fotoservice och du kan till och med göra det direkt från din smartphone eller surfplatta. Du ska endast:

 • Välja XXL-förstoring på vår hemsida / i vårt gratis beställningsprogram / i vår app till iOS eller Android
 • Välja storlek och format på din förstoring
 • Välja och sätta in ditt foto
 • Ev. välja om du vill beställa en ram till din förstoring och i så fall vilken slags
 • Beställa och njuta av att vi har en kort produktions- och leveranstid

Som du kan se är det enkelt, snabbt och säkert att beställa en fantastisk förstoring från Elgiganten Fotoservice och vi ger 100% nöjdhetsgaranti på våra förstoringar. På det sättet kan du göra en ny förstoring eller få tillbaka pengarna om du av någon anledning inte blir nöjd med resultatet. Men det är vi säkra på att du blir.

Om du stöter på problem eller frågor under tiden är du självklart alltid välkommen att kontakta vår kundservice som sitter redo med svar och en guidande hand. Du kan ringa till oss på (0)101 012 488 eller skicka ett mail till oss her.