CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Bild på trä
Bild på trä
Bild på trä

Bild på trä

Visa upp dina bästa motiv på ett naturligt sätt

Med fototryck på trä får du ett rustikt och naturligt utseende tack vare den synliga materialstrukturen. Svartvita bilder och motiv med mycket kontrast återges extra vackert som bilder på trä.

  • Vacker återgivning på FSC-certifierat trä
  • Rustik och synlig trästruktur
  • Motivtips: Svartvita bilder med hög kontrast
från 499,00 kr *

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Storlekar:

9 format: från 20x20 cm upp till 80x80 cm

Tjocklek:

18 mm

Med Elgiganten Fotoservices väggbilder tryckta på trä kan du ta med dig naturen in, med vacker och romantisk fotokonst

Inred ditt hem med en väggbild som har ett unikt uttryck och karakteristiskt utseende. Med Elgiganten Fotoservice kan du få dina foton tryckta på trä, vilket ger ett annorlunda resultat än andra tryck. Med en trä-väggbild får du inte bara ett vackert tryck av ditt foto, men även de särskilda karaktärsdragen från träet som ger en annan dimension till motivet.

Med en väggbild på trä blir varje enskilt foto unikt, eftersom det inte finns två slags trä som liknar varandra och träets årsringar, struktur och färg ger charm till motivet. Med sin naturliga färg och struktur tillför träet karaktär till fotot så det får ett romantiskt vintageuttryck som inte kan uppnås med designmallar eller fotofilter.

Skapa en romantisk stämning med en karaktärsfylld väggbild

Med tryck på trä förblir färgerna fina och trovärdiga mot fotot, medan träets färg och struktur tillför ett mjukt och romantiskt skär. Väggbilder på trä passar därför särskilt bra till mysiga eller romantiska motiv som förstärks ytterligare när det trycks på det karaktärsfyllda materialet. Detta gäller t.ex. bröllopsbilder, babybilder, maritima motiv eller svartvita foton.

Väggbilder på trä är ett perfekt inredningsinslag till olika hem. Det rustika och romantiska utseendet passar till hem som är inredda i ”shabby chic”-stil eller moderna, stilrena hem. Där träder bilden fram och ger ett överraskande och friskt inslag till inredningen.

Väggbilden passar även särskilt bra till bl.a. sovrum då det romantiska utseendet skapar en lugn och mysig stämning. Bilden gör sig även bra på badrummet. Det rustika och maritima materialet kan t.ex. hänga över badkaret eftersom bilden inte blir förstörd av att hänga i fuktig miljö. Motsatt andra slags tryck tar träet inte skada av att hänga i ett våtrum, så det är ett perfekt sätt att inkludera konst med ett personligt motiv när du inreder badrummet.

Trä-väggbilden från Elgiganten Fotoservice finns i olika format och storlekar. För att göra bilden större sätter vi dit fler brädor. Med i din beställning får du en väggupphängning med sågtand som gör det lätt och säkert att hänga upp ditt nya konstverk så fort du har mottagit det.

Nöjdhetsgaranti med i köpet

Med Elgiganten Fotoservice kan du på några få minuter beställa en vacker och unik väggbild till ditt hem – helt utan besvär. Du ska endast:

  • Välja ”Väggbild på trä” på vår hemsida/i vårt gratis beställningsprogram / i vår app till iOS eller Android
  • Välja storlek och format på din bild
  • Välja och sätta in ditt foto
  • Välja en layout och ev. sätta in text på bilden
  • Beställa din väggbild och låta oss trycka det till dig så fort som möjligt

Det är säkert och problemfritt att beställa en vacker väggbild från Elgiganten Fotoservice och du kan vara säker på att motta en produkt av bästa kvalitet. Vi har dessutom 100 % nöjdhetsgaranti på denna produkt, så om du efter att ha mottagit din trä-väggbild inte är helt nöjd med den, kan du göra en ny eller få tillbaka dina pengar. På det sättet garanterar vi ett positivt resultat och en god upplevelse.

Om du under processen undrar något eller får behov av hjälp, kan du ta kontakt med vår kundservice. Du kan antingen ringa på telefonnummer (0)101 012 488 eller skriva ett mail her.