Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Fotokalendrar > Chokladkalendrar
Räkna ner till julafton med er unika julkalender

Önska god jul med en chokladkalender med ditt eget foto på framsidan

En av de stora jultraditionerna är julkalendern – både med eller utan choklad. De flesta av oss har haft en julkalender som barn och många har tagit traditionen med sig in i vuxenlivet. Nu kan du göra årets julkalender till något alldeles särskilt och personligt och sprida julstämning varje dag i december. Med Elgiganten Fotoservice kan du själv välja motivet på julkalendern, så att det är ditt foto som blir ramen för de söta överraskningarna bakom varje lucka.

Elgiganten Fotoservice ger dig möjlighet att specialdesigna julkalendern med dina egna bilder. Vi har flera olika sorters chokladkalendrar och fotokalendrar som du kan välja mellan. Julkalendrarna är perfekta presenter till t.ex. barn, familj, mor- och farföräldrar eller vänner och som företagspresenter till anställda och kunder. Det kommer alldeles säkert att sprida glädje och julhumör ända fram till jul.Så här lätt är det att göra en julkalender från Elgiganten Fotoservice:


 1. Välj den produkt du vill designa (t.ex. Chokladkalender)
 2. Välj ut och sätt in det foto du vill använda som motiv till din julkalender
 3. Skriv ev. en julhälsning eller namnet på mottagaren på julkalendern
 4. När du är nöjd med resultatet ska du endast beställa julkalendern och låta oss fixa resten.

Med Elgiganten Fotoservice är det lätt, snabbt och säkert att göra fina julkalendrar och andra julklappar som värmer om hjärtat. Låt dig inspireras av vårt stora utbud av julkalendrar och andra fotoprodukter som blir perfekta presenter till olika personer i ditt liv.Chokladkalender med ditt eget foto

En chokladkalender är en hit för godismunnar i alla åldrar och nu kan du kombinera söta minnen med söt choklad. Du väljer själv motivet till julkalendern och bakom ditt foto gömmer sig små färgrika julkulor av mjölkchoklad som hjälper med att räkna ner dagarna till julafton.


Hoppa över de vanliga tråkiga chokladkalendrarna från mataffärerna och ge denna chokladkalender till dina barn, barnbarn eller pojkvän/flickvän istället, som en söt överraskning innan julen. Med Elgiganten Fotoservice kan du dekorera julkalendern med ditt eget foto och med en julhälsning, så varje dag blir något alldeles särskilt när en ny lucka ska öppnas.


Strunta i de tråkiga eller vanliga företagsjulklapparna eller julkorten och skilj dig från mängden med en unik hälsning istället. Denna chokladkalender är det perfekta valet som julklapp till anställda, kunder eller samarbetspartners, då du själv kan välja det foto eller den logga som ska vara på, så det passar till ditt företags image.Kinder® chokladkalender med ditt eget foto

Chokladkalendern från kinder® är alltid en favorit bland stora och små chokladälskare. Med julkalendern från Elgiganten Fotoservice kan du specialdesigna en liten (för)julklapp till någon du tycker om. Du väljer själv bilden till framsidan som tillsammans med chokladen från kinder® säkerligen gör december ännu sötare.
Chokladkalendern innehåller fyra olika sorters choklad från kinders® produktserie:


 1. kinder® Riegel
 2. kinder® Bueno
 3. kinder® SchokoBons

Julkalendern finns i två storlekar: Normal (30 x 21 x 3,5 cm) och XXL (48 x 36 x 3,5 cm). Båda med ditt eget foto som motiv i fina klara färger.


Chokladkalendern från kinder® är den ultimativa julkalendern till varje julentusiast och är därför det rätta valet för barn och vuxna som har förtjänat en extra god julkalender. Med fyra olika sorters kinder®-choklad är det en present som gör så att det vattnas i munnen samtidigt som det utvalda fotot på framsidan går raka vägen in i hjärtat.


Om du önskar att ge kunder eller anställda en riktigt god och annorlunda företagspresent eller julhälsning ska du inte leta vidare – då är det kinder®-julkalendern från Elgiganten Fotoservice du ska ha tag på. Chokladen är smakfull och god och du kan sätta din prägel på kalenderns utseende med ett professionellt och individuellt foto eller en logga. Det är därför den perfekta företagspresenten som talar till magen och huvudet.Ferrero® chokladkalender med ditt eget foto

Överraska någon du känner med en välsmakande och personlig chokladkalender från Ferrero®. Med din egen bild eller logga på framsidan och god Ferrero®-choklad inuti kan du imponera och glädja hela julen igenom. Vi garanterar att de tänker söta tankar om dig varje dag när en ny lucka öppnas.


Julkalendern från Ferrero® är en ultimativ vuxen-chokladkalender. Fylld med 3 olika sorters kvalitetschoklad från Ferrero® och dekorerad med ett fint foto som du själv väljer kommer den att falla i god smak – både för magen och för ögat. Julkalendern från Elgiganten Fotoservice kommer i två storlekar: Normal (30 x 21 x 3,5 cm) och XXL (48 x 36 x 3,5 cm), båda två vill lyfta fram ditt foto och göra så att det kommer till sin fulla rätt.


Julkalendern är fylld med följande slags smaskig choklad från Ferreros® sortiment:


 1. Ferrero® Rocher
 2. Ferrero® Raffaello
 3. Ferrero® Küsschen

Chokladkalendern från Ferrero är en perfekt present till den kvalitetsmedvetna vännen eller familjemedlemmen som förtjänar en alldeles speciell och läcker julhälsning. Med ditt foto som motiv kan du också använda den som julklapp till anställda eller kunder som kommer att uppleva julkalendern som både rolig och unik och som en professionell kvalitetsprodukt. Det är därför en fantastisk julklapp – inte bara till chokladälskare som du tycker om, men även till folk från ditt professionella arbetsliv.Fotokalender med dina egna bilder bakom varje lucka

Skapa en unik julkalender med dina egna foton bakom varje lucka. Med en fotojulkalender kan du använda några av alla bilder du har tagit och dela dem med någon du älskar. Med denna fotojulkalender kan du välja ut 25 bilder som underhåller och väcker glädje varje dag.


Med en fotojulkalender från Elgiganten Fotoservice har du möjlighet att ge en annorlunda julklapp till den närmaste familjen och vännerna. Strunta i de tråkiga pappkalendrarna från mataffärerna eller de vanliga julkorten man kan köpa i stora högar. Använd en fotokalender istället som en personlig julklapp där du har möjlighet att visa fram 25 fina foton från årets särskilda händelser eller som visar dina barns stora utveckling de senaste 12 månaderna.


Använd den även som en annorlunda julhälsning eller julklapp till anställda och kunder, där du kan sätta in QR-koder med särskilda rabatter, presenter eller vouchers. Det är en alldeles unik julklapp och ett användbart sätt att marknadsföra ditt företag.

Fotojulkalendern fås i två olika storlekar: Normal (35,5 x 24,5 cm) och A3 (42 x 29,7 cm), så dina foton kan komma till sin rätt när de står framme hela december.Julkalender med foto och plats till dina egna paket

Med en fyll-själv julkalender med ditt eget foto på framsidan kan du välja vilka paket eller överraskningar som ska gömma sig bakom varje lucka. Med ditt eget foto på framsidan och dina egna paket inuti är den utan tvivel den personligaste julkalender du kan ge.


Sammansätt din egen kalender med paket till dina barn som du kan fylla med deras favoritgodis eller andra små överraskningar. På det sättet är du säker på att de tycker om och tål innehållet och du vet att de får det bästa av det bästa. Du kan även använda kalendern som en gåva från dina barn till deras mor- och farföräldrar genom att låta dem teckna och göra små presenter som de kan gömma i kalendern.


Med denna julkalender från Elgiganten Fotoservice kan du glädja din flickvän/pojkvän eller fru/man med söta kärleksförklaringar eller överraskningar som de inte kan få i andra julkalendrar. Fyll den med hälsningar, presentkort eller små söta saker som alldeles säkert gör dig till årets bästa flickvän/pojkvän.


Elgiganten Fotoservices fyll-själv julkalender är därför den sötaste och mest omtänksamma julkalender med paket som du kan ge, då den är personlig både inuti och utanpå.Andra julklappsidéer från Elgiganten Fotoservice

Behöver du inspiration till paketkalendrar, adventspresenter eller julklappar? Med julen runt om hörnet är Elgiganten Fotoservice behjälplig med presentidéer till alla tillfällen eller personer i ditt liv. Varför inte ge en personlig och dekorativ present som lockar fram ett leende på läppen hela året runt?CEWE FOTOBOK – Europas populäraste fotobok

Gläd någon du älskar med en CEWE FOTOBOK fylld med bilder från dina favoritstunder från året som gått. Använd fotoboken som en minnesbok över förra året eller som ett personligt fotoalbum från en händelse eller resa som ni har delat under året. Elgiganten Fotoservice ger 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE FOTOBOK, så om du av oväntade orsaker inte är nöjd med boken, får du göra en ny eller pengarna tillbaka. På det sättet säkrar vi att du alltid blir glad för resultatet.


Med en CEWE FOTOBOK från Elgiganten Fotoservice under julgranen kan du alltså ge en julklapp som förevigar och firar de magiska ögonblicken som de senaste 12 månaderna har bjudit på. Den kommer garanterat att sprida glädje många år fram.Julkort

Spill inte porto på tråkiga eller fula julkort. Gör något särskilt av årets julhälsning genom att dekorera dem med din egen bild. Så kommer ditt julkort alldeles säkert upp på väggen hela julen och kanske nyår också.


Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja mellan olika sorters kort så du kan skicka en julhälsning som är från hjärtat. Du kan välja mellan formaten vykort eller dubbelkort. Båda finns i olika storlekar och papperstyper. Du kan dekorera det med dina egna foton, din logga och hälsning och du kan välja mellan många olika effekter och tryck som gör ditt julkort till något helt särskilt.


Det är nöjdhetsgaranti på alla våra fotokort så om du inte är helt nöjd med resultatet på ditt julkort kan du göra nya eller få pengarna i retur. På det sättet vet du att du får en produkt efter ditt hjärta.Väggbilder

Ge bort äkta konst i julklapp. Med en väggbild tryckt på t.ex. fotocanvas eller akrylglas kan du göra ditt favoritfoto till ett konstverk. Du kan med Elgiganten Fotoservice skapa ett ´statement piece´, som dekorerar och ger en mycket personlig och modern touch till alla hem.


Elgiganten Fotoservices stora utbud på väggbilder och fotocanvas har alla 100% nöjdhetsgaranti, så du får pengarna tillbaka eller möjlighet för att göra ett nytt om du inte är glad för resultatet. På det sättet blir det inga sura miner när du ger ett fotokonstverk i julklapp.Fotokalender

Med ett nytt år runt om hörnet är det ett perfekt tillfälle att ge bort en fotokalender fylld med dina egna foton till en du känner. Gläd din familj eller vänner med en fotokalender till hemmet eller kontoret och fyll den med fina och roliga bilder. Det är en fin och användbar julklapp som blir sedd och värdesatt hela året. Om du när du mottar kalendern inte tycker att den lever upp till dina förväntningar, kan du få pengarna i retur eller få gjort en ny fotokalender. Fotokalendern är nämligen täckt av vår nöjdhetsgaranti, så du betalar inte för något du inte tycker om. På det sättet säkrar vi att du inte mister julhumöret.Fotopresenter

Saknar du en liten extra julklapp eller en sak till julkalendern eller julklappsleken? Titta på Elgigantens stora utbud av fotopresenter där du kan välja ditt eget motiv till en rad fina, användbara och roliga produkter. Bland annat:


 1. Mugg med ditt favoritfoto på sidan
  Ge kaffeälskarna i ditt liv en mugg med din favoritbild. På det sättet tänker de på dig varje gång de dricker kaffe eller te, oavsett om de är hemma eller på jobbet. En personlig mugg gör barnens varma choklad till en helt särskild upplevelse – särskilt de kalla mörka vintermånaderna.
 2. Spel med självvalt motiv
  Ge dina barn eller spelälskare ett särskilt pussel, memory eller kortspel där motivet är självvalt. Det gör spelet roligare.
 3. Mobilskal med eget foto
  Smartphonen är nog den vi tittar på mest under dagen. Ge bort ett mobilskal med en helt särskild och personlig look som gläder varje gång man tittar på det. Du kan välja mellan olika modeller och själv bestämma vilket foto som ska pryda telefonen. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, HTC eller en fjärde kan du med Elgiganten Fotoservice välja mellan olika skal som du kan göra alldeles unika.

Behöver du fler idéer på julklappar kan du titta på Elgiganten Fotoservices stora utbud av fotopresenter och fotoprodukter här.


Har du frågor eller upplever du problem på vägen är du välkommen att kontakta vår kundservice som sitter redo vid telefonen för att hjälpa dig. Du kan ringa till oss på telefon (0)101 012 488 eller skicka ett mail här.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här