Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Fotokalendrar > Chokladkalendrar > Julkalender med 25 bilder

   Julkalender med 25 bilder

   Dina bästa ögonblick i en julkalender

   • Stort, strålande tryck av din bild på framsidan
   • 24 luckor med var sin personlig bild som överraskning
   • Julkalendern finns i två storlekar

   Läs mer

   Dela:

   Kontakta oss:

   Betala med:

   Leveransstid:

   Postförsändelse: 8-11 vardagar
   Avhämtning i butik: 8-11 vardagar

   Leveranskostnader enligt prislista

   Julkalender med 25 bilder

   Vår julkalender som ger en tillbakablick på året

   Produktbeskrivning

   Produktbeskrivning

   Denna julkalender är inte bara en fantastisk present till en av dina närmaste, utan också en bra möjlighet att dela era bästa stunder tillsammans. Helt utan choklad, men med otroligt mycket kärlek!

   Du använder dina egna bilder på familjen, från mysiga stunder tillsammans och viktiga ögonblick i ditt liv till att göra framsidan och de 24 bilderna bakom luckorna med.

   Mottagaren av julkalendern kan varje dag glädja sig till en ny bildöverraskning och samtidigt vara helt säker på att du har valt ut bilderna med stor omsorg. Ett härligt sätt att räkna ner dagarna till julafton på.

   Julkalendern finns i två storlekar: 35 x 24 cm eller A3-format (42 x 29,7 cm).

   Produktinformation

   Produktinformation

   Mått:
   35,5 x 24,5 cm
   42 x 29,7 cm

   Material:
   Kraftig kartong med matt yta (300 g/qm)
   Slitstark och kan torkas av.

   Motivstorlek på luckorna:
   48 x 38 mm

   Priserna kan variera lite beroende på leveranssätt.
   Välj ett beställningssätt så att du får rätt prisuppgifter


   Välj leveranssätt:

   Avhämtning i butik
   Postförsändelse
   ProduktPris Porto¹ Tilläggsavgift för flera² Leveranstid
   Julkalender med 25 bilder - 35,5 x 24,5 cm 99,00 kr 39,95 kr 10,95 kr Zon 1: 9-10 vardagar
   Zon 2: 10-11 vardagar
   Zon 3: 11-12 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 24,5 x 35,5 cm 99,00 kr 39,95 kr 10,95 kr Zon 1: 9-10 vardagar
   Zon 2: 10-11 vardagar
   Zon 3: 11-12 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 42 x 29,7 cm 129,00 kr 39,95 kr 19,95 kr Zon 1: 9-11 vardagar
   Zon 2: 10-12 vardagar
   Zon 3: 11-13 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 29,7 x 42 cm 129,00 kr 39,95 kr 19,95 kr Zon 1: 9-10 vardagar
   Zon 2: 10-11 vardagar
   Zon 3: 11-12 vardagar
   ¹ Om du beställer fler än en produkt räknas bara den högsta portokostnaden.
   ² Tilläggsavgift räknas för varje ytterligare artikel.
   Alla priser inklusive moms.
   ProduktPris Porto¹ Leveranstid
   Julkalender med 25 bilder - 35,5 x 24,5 cm 99,00 kr 29,00 kr Zon 1: 10-11 vardagar
   Zon 2: 11-12 vardagar
   Zon 3: 12-13 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 24,5 x 35,5 cm 99,00 kr 29,00 kr Zon 1: 12-13 vardagar
   Zon 2: 13-14 vardagar
   Zon 3: 14-15 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 42 x 29,7 cm 129,00 kr 29,00 kr Zon 1: 10-11 vardagar
   Zon 2: 11-12 vardagar
   Zon 3: 12-13 vardagar
   Julkalender med 25 bilder - 29,7 x 42 cm 129,00 kr 29,00 kr Zon 1: 10-11 vardagar
   Zon 2: 11-12 vardagar
   Zon 3: 12-13 vardagar
   ¹ Om du beställer fler än en produkt räknas bara den högsta portokostnaden.
   Alla priser inklusive moms.

   Fotojulkalender med en ny bild varje dag i december

   Julen är mer än choklad och tomma kalorier, det är också hjärtanas fest. Så varför inte ge en gåva som väcker glädje och leende på läpparna varje dag i december? Med en fotojulkalender fylld med dina bästa bilder kan du överraska och glädja familj, pojkvännen/flickvännen, vänner eller kunder och samarbetspartner. Använd din kreativitet. Vi ger dig ett par idéer på hur du kan anpassa och designa en fotojulkalender från Elgiganten Fotoservice till att glädja olika människor i ditt liv.

   Varje år tar vi oceaner av bilder som aldrig kommer längre än till våra telefoner eller kameror. Använd några av dessa bilder och låt din kreativitet flöda med en fotojulkalender. Varje lucka avslöjar ett nytt överraskande och personligt motiv. Använd bilderna som du har tagit från goda stunder med dina barn och låt familjen och vännerna följa med i barnens utveckling de senaste 12 månaderna. Sätt t.ex. in årets foton av dina små änglar i kronologisk ordning så att de bakom varje lucka blir större och större. Det är ett roligt sätt att visa hur mycket som har hänt under året.


   Fotojulkalendern kommer i två olika format: Normal (35,5 x 24,5 cm) eller A3 (42 x 29,7 cm) och båda görs i fin kvalitet. Dina bilder blir skarpa och färgrika. Med Elgiganten Fotoservice är det inte svårt att skapa fina resultat. Du kan göra julkalendrar direkt från vår hemsida via datorn, telefonen eller din surfplatta. Du kan även ladda ner vårt beställningsprogram till din dator, så du kan ta god tid på dig när du gör den och beställa ännu fler av våra produkter. Vi guidar dig igenom processen.


   Genom att göra en helt speciell fotojulkalender, kan du göra er paketkalender som en skattjakt till dina barn. Bakom varje lucka kan du sätta in en bild som visar eller ger en ledtråd till var du (eller jultomten) har gömt dagens paket. På det sättet kan du öka och förlänga spänningen så att varje dag blir en överraskning. Men akta så att du inte gör det för svårt, med mindre du vill riskera att julfriden försvinner. Om du behöver inspiration till paket kan du leta i det stora utbudet av fotopresenter från Elgiganten Fotoservice. Du kan bland annat göra pussel med ditt eget foto, en t-shirt med ett särskilt motiv eller en nalle som också har ditt barns foto eller namn på t-shirten. Det är roliga och annorlunda presenter som de andra barnen i skolan säkert inte har fått i deras adventskalendrar.


   Har du en pojkvän eller flickvän som förtjänar att veta hur mycket du tycker om honom eller henne? Istället för att säga det med blommor och choklad kan du visa din kärlek med en mycket personlig och dekorativ present som varar hela julen (och dessutom utan att ge extra kilon). Med en fotojulkalender från Elgiganten Fotoservice kan du välja dina favoritfoton av er tillsammans, eller som representerar det du tycker mest om hos din älskade eller med ert förhållande. På det sättet föregår nedräkningen till jul med dina foton, noggrant utvalda och fyllda med kärlek. Det är ett betänksamt sätt att visa din kärlek genom hela december och som säkert ger julljus i ögonen och anledning till en kyss under misteln.   Kunderna ska också veta att det är jul

   Ska du och dina kunder ha en särskilt god jul? Med en fotojulkalender från Elgiganten Fotoservice kan du skapa en julkalender som gör dina kunder glada och sätter igång din försäljning. Gör en kalender med en ny QR-kod bakom varje lucka, som de kan scanna för att se om de har vunnit en särskild gåva, voucher eller speciell rabatt den dagen. Det är en underhållande och användbar firmapresent som skapar ökad växt på försäljningen samt mer trafik på din hemsida. Samtidigt gör du reklam när du är i kundernas medvetande varje dag i nästan en hel månad. Själva motivet på kalendern kan också göras så att det passar till er verksamhet med er logga eller ert foto på framsidan. Med en sådan julkalender kommer julglädjen alldeles säkert att vara in i det nya året.


   Kom ihåg att julkortet från er verksamhet på samma sätt kan designas så att det passar till ert varumärke (och till er julkalender). Med fotokort från Elgiganten Fotoservice kan ni skapa fina och unika julkort som kan skickas ut till kunder och samarbetspartner. Ni kan även här sätta in just det foto eller den logga som ni önskar, så att kortet får ett fint, professionellt och personligt uttryck.   Så här enkelt är det att beställa en julkalender från Elgiganten Fotoservice:


   1. Besök vår hemsida eller ladda ner vårt gratis beställningsprogram till datorn eller din smartphone
   2. Välj den julkalender du vill ha
   3. Välj ut och överför de foton du vill använda, och placera dem i bildfältet
   4. Skriv ev. en hälsning (t.ex. ”God jul”) eller mottagarens namn
   5. När du är nöjd med resultatet beställer du, och så skyndar vi oss att skicka din fina julkalender till dig.

   Vill du även skämma bort familjens godisgrisar med en personlig chokladkalender med foto? Se alla möjligheter som Elgiganten Fotoservice har för att göra en personlig chokladkalender här.   Snabb och enkel beställning och massor av livlinor

   Som du ser kan du snabbt och enkelt skapa och beställa superfina fotoprodukter med Elgiganten Fotoservice. Oavsett om du beställer via vår hemsida, vår gratis app eller vårt beställningsprogram, är det lätt och användarvänligt och du blir guidad genom hela processen. Om du ändå skulle stöta på problem på vägen är du alltid välkommen att ringa till vår kundservice som sitter redo med en hjälpande hand och svaren på dina frågor. Du kan kontakta Elgiganten Fotoservices kundservice på telefonnummer (0)101 012 488 eller via e-mail.


   Om fotojulkalendern var en succé kan du förlänga glädjen genom att ge en fotokalender till det nya året. Du kan sätta in samma eller helt nya bilder av dina barn, din familj eller dina vänner. Elgiganten Fotoservice erbjuder många olika kalendrar där dina foton verkligen kan komma till sin rätt och bli beundrade.


   Vill du ge fler fotopresenter till din flickvän/pojkvän kan du fortsätta den romantiska tråden genom att designa fina julklappar med Elgiganten Fotoservice. Du kan t.ex. göra en fin fotokalender till köksväggen eller till kontoret där dina favoritfoton kan visas fram. Eller skapa en helt speciell CEWE FOTOBOK fylld med foton från ert förhållande eller från er senaste resa tillsammans. Du kan även göra ett foto av er som ett unikt konstverk genom att få det framkallat på fotocanvas. Med dessa presenter kommer er kärlek till uttryck och på display på ett smakfullt och fint sätt – utan besvär eller shoppingturer i julracet. Det är lätt att göra fantastiskt fina fotoprodukter med Elgiganten Fotoservice och du kan beställa dem direkt från din telefon, surfplatta eller dator. Elgiganten Fotoservice levererar dessutom 100% nöjdhetsgaranti på dessa produkter. Så om det mot alla förväntningar skulle uppstå problem eller om du inte är nöjd med din produkt kan du få gjort ett nytt tryck gratis eller få pengarna tillbaka.


   Behöver du fler julklappsidéer kan du kolla in vårt stora utbud av fina fotoprodukter. Vi levererar fina kvalitetsprodukter snabbt och säkert.

   Jeg accepterar
   Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här