Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Fotokalendrar > Nöjdhetsgaranti
CEWE Kalender - Nöjdhetsgaranti

CEWE Kalender - Nöjdhetsgaranti

Kära kund,


Det viktigaste för oss är att du är nöjd med din CEWE Fotokalender. Vi garanterar dig högsta kvalitet och service – alltid. Vår kundservice finns tillgänglig vid all kontakt angående din beställning.


Skulle du någon gång inte vara nöjd, så kontakta oss inom tre veckor efter att du tagit emot din CEWE Fotokalender. Berätta varför du inte är nöjd, så finner vi en lösning tillsammans, som passar dig bäst. Vi tillverkar din order gratis eller betalar tillbaka inköpspriset – mot returnering av de reklamerade fotokalendrarna!När kan man använda sig av nöjdhetshedsgaranti?

Vi garanterar dig perfekta CEWE Fotokalendrar av högsta kvalitet. Om du, trots lämplig hantering, inom tre veckor efter mottagandet upptäcker en grund till att inte vara nöjd, producerar vi din order på nytt eller betalar tillbaka inköpspriset. Nöjdhetsgarantin gäller vid köp av upp till 3 CEWE Fotokalendrar. Beställer du fler än 3 CEWE Fotokalendrar rekommenderar vi, att du beställer ett provexemplar först. Det är inte möjligt att returnera delar av en order. Väljer du att använda dig av 100% nöjdhetsgaranti är det således hela ordern som ska skickas i retur. Nöjdhetsgarantin gäller inte vid säsongsprodukter.Vilka möjliga former för retur finns?

Om du har mottagit din CEWE Fotokalender per post och inte är fullkomligt nöjd, kontakta oss då per mail. Vi upplyser dig returadress och behandlingsnummer. När vi har mottagit din retur, genomför vi en värdering med hänsyn till en ny tillverkning av din fotokalender, eller så betalar vi tillbaka inköpspriset - allt efter din önskan.


Om du har avhämtat din CEWE Fotokalender i en butik och inte är fullkomligt nöjd, så returnera vänligen din order till personalen i samma filial, som du avhämtat korten i. Glöm inte att ta med en kopia av orderbekräftelsen, alternativt produktionsbekräftelsen. När vi har mottagit din retur från butiken, producerar vi ordern på nytt, eller betalar tillbaka inköpspriset - allt efter din önskan. Önskar du en ny tillverkning av din CEWE Fotokalender kommer dem, efter kort tid, ligga klar till avhämtning i butiken. I det tillfället, du önskar att få inköpspriset tillbaka, föregår detta i den berörda butiken.Hur lång tid gäller returrätten?

Du har inom loppet av tre veckor efter mottagandet av din CEWE Fotokalender möjlighet att returnera fotokalendern och meddela oss, varför du inte är fullkomligt nöjd. Glöm inte att meddela oss ditt ordernr.Dina lagstadgade rättigheter påverkas inte av garantin.Kontaktmöjligheter

Du är mycket välkommen till att kontakta vår kundservice per mail.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här