Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Fotokalendrar > Papperskvalitet

CEWE KALENDER – En samlad överblick över alla papperskvaliteter

CEWE KALENDER - Et samlet overblik over alle papirkvaliteter

CEWE Papperskvalitet

Välj mellan fyra olika papperskvaliteter – något för alla smaker

Digitaltryck standard

Digitaltryck standard

Ett mångsidigt tryck! Digitaltryck standard är av högsta kvalitet och kan väljas för alla kalenderformat. Du kan skriva på denna yta, vilket gör den perfekt för planeringskalendrar. Det 250g/m^2 kraftiga pappret övertygar med sin fina matta yta och sitt precisa digitaltryck som gör så att dina bilder kommer till sin fulla rätt. Färgerna blir intensivt återgivna, samtidigt som kontraster och konturer förstärks. Papperstypen är därför perfekt för färgrika bilder från den senaste resan, av familjen eller från festliga tillfällen. Därmed kan du återuppleva de härligaste ögonblicken gång på gång, månad för månad.
Digitaltryck matt

Digitaltryck matt

Elegant för ögat! På papperstypen Digitaltryck matt använder vi ett särskilt högupplöst bläck, som ger dina bilder en särskild dämpad och exklusiv look. Med en lätt sträv yta och ett papper på 260 g/m^2 återger naturpappret dina bilder med mjuka färger och kontraster. Pappret passar perfekt för bilder med starka strukturer, bilder av vidsträckta landskap och porträtt av människor och djur. Den matta ytan absorberar ljuset och förhindrar reflektioner, vilket ger dina bilder en matt effekt – hela året runt.
Digitaltryck blankt

Digitaltryck blankt

Skinande papper! Digitaltryck blankt ger dina bilder en helt unik glans. Tack vare en hög ljusintensitet och klara konturer kommer dina bilder till att stråla på den glatta ytanpå det 250 g/m^2 kraftiga pappret. Dina skönaste semesterbilder, bilder av hela familjen eller andra färgrika bilder får en fantastisk skärpa. Sidorna är lackade med en dubbel UV-lackering som skyddar dina bilder mot smuts och fukt. Passar utmärkt på alla dina väggar!
Blankt fotopapper

Blankt fotopapper

Skimrande lyxigt! Blankt fotopapper ger klara bilder med hög ljusintensitet. På det 230g/m^2 kraftiga fotopappret från Fujifilm blir dina bilder återgivna med en hög detaljrikedom och anmärkningsvärd skärpa. Dina personliga kalendersidor blir förarbetade med den klassiska silverhalogenbelysningen, vilket får dina bilder till att stråla. Dina personliga kalendersidor skapas med klassisk silverhalogenframkallning, vilket får dina bilder att stråla. Dina bilder blir ännu mer levande – perfekt för färgrika bilder, närbilder och porträtt. Med denna typ av fotopapper får du en kvalitet i särklass som också imponerar på professionella fotografer!
Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här