Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Landingpage - Julekort

Unika julkort med ditt foto

Perfekt när man vill sprida ljus och värme i den mörka kalla vintern

Julen är hjärtanas fest så varför inte skicka ett fint och personligt fotokort med en söt julhälsning och sprida lite kärlek och värme? Upptäck alla möjligheter hos Elgiganten Fotoservice för att göra det perfekta julkortet – oavsett om din hälsning är liten eller stor; ditt julkort kommer att uppskattas långt in i det nya året.


  • Välj ditt foto
  • Välj ditt favoritkort och sätt in bilder och julhälsning
  • Beställ och få hemskickat dina julkort inom kort tid
    – redo att skickas till de förväntansfulla mottagarna

KOM IHÅG: Det är 100 % nöjdhetsgaranti på alla CEWE CARDS från Elgiganten Fotoservice. Om du inte är helt nöjd får du ett nytt försök eller pengarna tillbaka.


Kom igång här!

Du bestämmer hur mycket tid du vill lägga ner på det

Det finns många sätt att göra ett unikt julkort; du kan välja att använda en av de fina gratis mallarna från Elgiganten Fotoservice med en härlig design till din perfekta julhälsning eller kan du använda ett foto som bakgrund och låta kreativiteten flöda.Glädjen tar inte slut bara för att julen är slut…

Hann du inte skicka julkorten i tid? På flera av våra kort är det möjligt att lägga till videor som kan avspelas på mottagarens smartphone via en QR-kod, så varför inte skicka ett kort efter jul och önska gott nytt år ”live” via video? Det kommer att väcka jubel hos mottagarna och vara ett roligt samtalsämne på de kommande träffarna.

Varför inte samla alla bilder från julen i ett unikt fotoalbum? Med en CEWE FOTOBOK från Elgiganten Fotoservice kan du skapa din egen berättelse om alla händelser under julen – stora som små. Elgiganten Fotoservice har det perfekta formatet till din julberättelse som kommer att sprida glädje i många år. Upplev alla möjligheter på hemsidan och designa ditt eget fotoalbum med vår gratis software.Vi är flexibla

Oavsett om du väljer att utnyttja gratis softwaren från Elgiganten Fotoservice eller att göra dina julkort direkt på hemsidan kommer du att se resultatet direkt på skärmen under hela processen, så att du enkelt kan göra justeringar och ändringar i julkortet där du tycker att det behövs.

Softwaren från Elgiganten Fotoservice gör det även möjligt att redigera och lägga till fina effekter till dina bilder om du önskar ett särskilt uttryck till fotona på ditt julkort Det medföljer naturligtvis kuverter till alla dubbelkort från Elgiganten Fotoservice så du behöver inte fara iväg för att köpa det separat.

TIPS: Låt ditt julkort skilja sig från mängden redan innan mottagaren har öppnat kuvertet. Till flera av dubbelkorten från Elgiganten Fotoservice kan du välja mellan många fina färgade kuverter – perfekt när du vill att din julhälsning ska vara något extra.

Har du frågor eller behov av hjälp är du välkommen att kontakta vår kundservice.Elgiganten Fotoservice önskar dig mycket nöje och god jul!

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här