Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Kort och inbjudningar > CEWE CARDS med video
CEWE CARDS med video

Lägg till video till dina CEWE CARDS

Har du en video om en personlig upplevelse på din kamera eller din smartphone? T.ex. ditt barns födelse, en fest eller bara en julhälsning?
De kan med det samma bli en del av dina CEWE CARDS: Ladda upp på ett ögonblick och placera antingen på in- eller utsidan. Mottagaren kan när som helst spela upp videon på sin smartphone eller tablet med hjälp av QR-koden.

Scanna QR-kodenScanna QR-koden

Scanna QR-koden

Prova det:

Scanna QR-koden med hjälp av kameran på din smartphone eller tablet med en QR-kodläsarapp så kan du se videon med det samma.

Så enkelt är det


  1. Välj först ett tillfälle från överblicken och därefter en vacker design efter eget val. Tips: Om du vill placera videon på framsidan så välj en layout istället för en design.
  2. Designeditorn öppnas. Först ska du aktivera insidorna på CEWE CARDS på högra sidan och därefter välja en layout med QR-kod som du likaså hittar till höger.
  3. Därefter drar du helt enkelt videon till det markerade området på  CEWE CARDS.
  4. Din personliga QR-kod till uppspelning av videon genereras automatiskt.
  5. Till sist kan du designa dina kort helt individuellt, t.ex. genom att lägga till bilder eller text.

Den påtryckta QR-koden kan spelas upp med hjälp av en QR-kodläsare. Denna kan laddas ner gratis i App store eller Google Play store.

Vi önskar mycket nöje med att göra dina CEWE CARDS med ett videobudskap!


Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här