CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Galleritryck
Galleritryck
Galleritryck
Galleritryck

Galleritryck

Det här är det mest exklusiva och eleganta sättet att pryda en vägg!

Visa upp dina bilder på galleritryck av högsta kvalitet: Dina bilder trycks direkt på akrylglas med hög färgglans. En skyddande aluminiumplatta monteras på baksidan och skapar en elegant effekt.

 • Väggdekoration av högsta kvalitet
 • Imponerande djupeffekt
 • Direkttryck på akrylglas med hög färgglans
 • Hållbar och skyddande baksida av aluminium
från 479,00 kr *

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • Ditt favoritformat tryckt med millimeterprecision 
 • från 20 x 20 cm upp till 100 x 150 cm

Material:

 • Fototryck direkt på fyra millimeter tjockt akrylglas
 • Baksidan förseglas med tre millimeter tjock aluminiumplatta som baksida

Valfritt mått på din förstoring

Måttanpassat motiv

Översikt över våra format

Upptäck mångfalden från 20 x 20 cm upp till 100 x 150 cm!

Väggfäste

Sätt upp dina bilder säkert och stabilt på väggen med ett anpassat system
Väggupphäng dco skruvbultar Väggupphäng dco skruvbultar Skruvsystem

Din bild fästs med fyra synliga skruvar genom framsidan. Avståndet till väggen blir ca 20 mm.

Väggupphäng dco kantbeslag Väggupphäng Dco kantbeslag Kantbeslag

Din bild fästs med en kanthållare utan borrhål. Hållarens position är fritt valbar och motivet förblir oberört.

Väggupphäng Dco skenor Väggupphäng Dco skenor Aluminiumskenor

Imponerande svävande effekt: Med hjälp av aluminiumskenor på baksidan hänger du upp din bild med ca tio mm avstånd till väggen – precis som på ett galleri!

Dina motiv arrangerade på ett imponerande sätt

Få mer information om de många utformningsmöjligheterna med galleritryck!

Collage som galleritryck

Välj mellan många olika utformningsmöjligheter!

Ge ditt hem en touch av lyx med ett vackert galleritryck

Om du önskar ett vackert och elegant tryck på väggen som får ditt foto att stråla, är ett galleritryck från Elgiganten Fotoservice vägen fram. Den effektfulla designen kombinerad med det knivskarpa UV-trycket gör galleritrycket till ett fint ´statement piece´ och konstverk i ditt hem. Du kan välja mellan olika format och storlekar, så ditt fototryck blir perfekt och motivet kommer till sin rätt. Med ett galleritryck blir din väggbild mindre än 1 cm tjock. Supertunt och elegant! Det kommer inte att hänga i vägen på väggen, eftersom det nästan inte sticker ut.

Ett galleritryck från Elgiganten Fotoservice är den perfekta lyxen inom fototryck. Med detta tryck kombineras vårt UV-tryck på akrylglas med en beklädning på baksidan av aluminium. På det sättet får du ett skarpt och glansfullt fototryck med en solid rygg. Det ger en supermodern och elegant look som säkrar att ditt foto förblir vackert och stabilt många år fram.

Modern och bekymringsfri konst fylld av egna minnen

Galleritrycket från Elgiganten Fotoservice är fantastiskt till alla slags foton, men passar särskilt bra till stora landskapsmotiv eller foton med många detaljer. Detta beror bl.a. på att UV-trycket framhäver djupet och färgerna i fotot. Det skapas ett fantastiskt spel och motivet blir skarpt.

Tack vare akrylglaset och den stabila aluminiumplattan behöver ett galleritryck inte ramas in. Den moderna och effektfulla looken bevaras även när det hänger på väggen. Du behöver inte tänka på att köpa dyra fotoramar till din bild. Därmed sparar du en stor omkostnad – särskilt om du önskar dig ett stort fototryck på väggen. Stora fotoramar kan lätt kosta tusenvis av kronor och blir dessutom tunga att hänga upp på väggen.

Med vårt galleritryck kan du istället välja mellan 3 olika slags upphäng, som passar till den moderna looken. Välj mellan våra skruvsystem eller kantbeslag som är i rostfritt stål och därför passar perfekt till modern inredning. Våra system med skenor eller spegelbrickor kan användas till att hänga upp ditt galleritryck utan tydliga beslag eller upphäng, och det ser därför ut som om ditt galleritryck svävar i luften.

Inred hemmet eller kontoret med galleritryck

Galleritrycket är fantastiskt till inredningen i hemmet eftersom det skapar ett unikt och iögonfallande uttryck. Genom att använda ditt eget foto med ett personligt motiv, förblir det ett enastående och nostalgiskt konstverk som väcker glädje och minnen i många år. Använd t.ex. foton från resor, bröllop eller stunder med dina barn, för att skapa det perfekta konstverket som är både vackert, unikt och 100% personligt.

Använd även ett fint galleritryck som väggdekoration på kontoret eller arbetsplatsen. Det är en fin dekoration som kan framhäva er verksamhet eller era produkter. Använd t.ex. ett tryck från lokalområdet, fina närbilder av era produkter och maskiner eller bilder som på andra sätt är relevanta för er verksamhet eller ert varumärke. Det är ett snyggt och professionellt sätt att inreda kontoret, så det alltid ser fint och elegant ut för ögat när ni får besök av kunder eller samarbetspartners.

Din nöjdhet garanteras med Elgiganten Fotoservice

Med Elgiganten Fotoservice är det lätt att göra vacker och unik fotokonst – t.ex. ett galleritryck till din vägg. Det är superenkelt att designa och beställa hos oss och du får det precis som du vill ha det.

 • Välj ”Galleritryck” på vår hemsida, i vårt gratis beställningsprogram eller på vår app till iOS eller Android
 • Välj storlek och format på ditt galleritryck
 • Välj ditt foto och den layout du vill använda
 • Välj hur du vill hänga upp ditt galleritryck
 • Beställ ditt galleritryck

Det går snabbt och är enkelt och tryggt att beställa med Elgiganten Fotoservice och vi har dessutom 100% nöjdhetsgaranti på vårt galleritryck. Om du inte blir nöjd med det slutliga resultatet kan du göra ett nytt galleritryck eller få tillbaka pengarna.

Skulle du stöta på problem eller behöver du assistans kan du kontakta våra duktiga medarbetare i vår kundservice som sitter redo att hjälpa. Du kan ringa till oss på (0)101 012 488 eller skicka ett mail här.