CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Bilder

Upptäck vårt stora utbud med bilder, förstoringar m.m!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Släpp lös fantasin!

Välj mellan flera olika format och papperstyper

Expressbilder - Beställ online, skriv ut i butik

Konstverk för hemmet

Gör dina bilder kreativa med designmallar, filter och ramar

Ditt favoritmotiv i stort format

Upptäck våra fem fotopapper av högsta kvalitet!

Bild på akrylglas eller förstoringar på olika papperstyper

Välj hur du vill visa din bild!
cops5 fler fotoprodukter magnetbilder informationcard03

Fotomagneter

Använd dina bästa minnen och favoritmotiv som magneter. Finns som kvadrater, hjärtan eller retrostil.

från 319,00 kr*
BildboxBildbox

Bildbox

Komplett paket: få upp till 100 av dina bästa bilder framkallade och levererade i en snygg bildbox. En perfekt presentidé!

från 299,00 kr*
cops5 fler fotoprodukter akrylbild Informationcard02

Bild på akrylglas Din bild blir till ett fantastiskt konstverk

Tack vare akrylglaset får din bild ett stilrent utseende och en fin djupeffekt

från 219,00 kr*

Hur vill du beställa dina bilder?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.
VI REKOMMENDERAR

På vår hemsida

  • Flera papperskvaliteter och många storlekar
  • Skapa kreativa Art Prints
  • Lägg till färgad kant på dina bilder

CEWE Fotoprogram

  • Stort utbud av storlekar och papperskvaliteter
  • Skapa kreativa Art Prints
  • Lägg till färgad kant på dina bilder

CEWE-appen

  • Enkel åtkomst till dina mobilbilder
  • Beställ bilder när och var du vill
  • Beställ bilder snabbt och smidigt

Köp mer = spara mer

Fyll varukorgen och få mer för pengarna
vid köp för minst 999 kr med värdekod: 10PRO
vid köp för minst 1999 kr med värdekod: 15PRO
vid köp för minst 2999 kr med värdekod: 20PRO

BILDER

Vi kompromissar inte när det handlar om att ge dig bästa möjliga framkallning av bilder från din semester, jul, födelsedag, bröllop, familjefest, årsdag eller barndop. Framkallningen av dina bilder är av bästa kvalitet till full belåtenhet. Föreviga dina minnen från ditt bröllop, födelsedag eller annan händelse med en perfekt framkallning av dina digitala bilder!

Få dina privata bilder framkallade med den bästa kvaliteten! Oavsett om du väljer framkallning av din digitala bild i standard- eller lyxkvalitet får du alltid ett resultat av högsta kvalitet. Dina bilder blir framkallade på antingen lyxpapper eller standardpapper. Bilder framkallade på lyxpapper är av hög färgkvalitet och färgklarhet. Din bild får lång hållbarhet, ljusresistans och tål avtorkning! Perfekt med filnamn och datum på baksidan av bilden.

Bilder framkallade på standardpapper är med fantastisk kvalitet och optimal färgåtergivning.

Oavsett vilken framkallning du vill ha kan du fritt välja om din bild ska ha formatet 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Du kan också göra din bild mer exklusiv med en färgad kant, antingen en stilren vit kant eller gör din bild mer levande med en av våra många valfria färger. Bilden med färgad kant kan göras i många olika format, men är alltid av perfekt kvalitet. Även här kan du välja mellan framkallning på det exklusiva lyxpappret eller det vackra standardpappret.

Som något nytt kan du nu även framkalla dina bilder direkt i flera av Elgigantens varuhus . Fyll ditt minneskort, USB-minne eller din smartphone med alla dina vackra fotografier och ta med dem ner till varuhuset, där du kan framkalla dina bilder i vackraste kvalitet på ett ögonblick. Du behöver inte längre vänta i flera dagar på att få dina bästa fotografier framkallade – det kan nu göras snabbt och enkelt. Du kan naturligtvis välja att framkalla dina bilder i flera olika format samt lägga till lite extra till dina bilder i form av färgade kanter, vackra ramar och mycket mer.

Ta med din kamera eller smartphone till butiken och upplev de många möjligheterna som finns för att göra dina bilder extra speciella. Kan du inte hitta det perfekta kortet till födelsedagskalaset? Hos Elgiganten kan du göra ditt helt eget fotokort och trycka det direkt i flera av butikerna. Det är enkelt, tar bara ett ögonblick och kommer garanterat stå ut från mängden på festen. Sätt din eller mottagarens bild på kortet, lägg eventuellt till en rolig eller underhållande text och få det färdiga fotokortet på bara ett ögonblick. Med de många vackra mallarna finns det ett kort till alla årets händelser: Födelsedag, jul, bröllop, jubileum eller bara till vardags.

Ge ditt motiv mer liv som en bild bakom akrylglas! En bild bakom akrylglas ger färgerna i motivet mer kraft och större djup. Bilden blir tryckt på lyxpapper av bästa kvalitet och sätts därefter på ett 5 mm tjockt akrylglas. Din favoritbild kommer dekorera ditt skrivbord eller vilket annat ställe du vill! Med den eleganta akrylglas-hållaren kommer din bild, antingen stående eller liggande, i kombination med de polerade kanterna visa din bild på bästa möjliga sätt – en perfekt present till jul, födelsedag, bröllop, eller bara till en du håller kär!

Du kan också få dina bästa bilder framkallade till en liten, behändig CEWE FOTOBOK mini. På så vis kan du ha bilderna med dig och inte vara orolig för att tappa eller förstöra enskilda bilder. Samtidigt har du också möjlighet att själv välja design och text till CEWE FOTOBOK minis softcover – den perfekta lösningen på bilder i farten.

Till de stora upplevelserna, där en framkallning på 10x15 eller 20x30 cm kanske inte är tillräckligt, har vi också en lösning: varför inte göra dina bilder till vackra väggbilder? Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja bland en rad olika vackra material till att göra en helt unik väggdekoration; från den traditionella fotocanvasen, till det glansiga akrylglaset eller en av de många andra sorterna. Med format från 20x20 cm till 100x300 cm finns det garanterat också det perfekta formatet till din nya väggbild.