CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 20% på din första fotobeställning - Se dina kundfördelar här

Kundservice
Kontakta kundservice:
(0) 101 012 488

Bilder

Upptäck vårt stora utbud med bilder, förstoringar m.m!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Bildtryck

Bildframkallning

En bild säger mer än tusen ord. Framkalla dina bästa bilder!

Visa produkt

Bildpaket

Framkalla 30, 50 eller 100 bilder, levererade i en tjusig presentbox.

Visa produkt
cops5 Art Prints slider

Kreativa bilder

Dina favoritmotiv med kreativ design

Visa produkt

Släpp lös fantasin!

Välj mellan flera olika format och papperstyper

Konstverk för hemmet

Gör dina bilder kreativa med designmallar, filter och ramar

Ditt favoritmotiv i stort format

Upptäck våra fem fotopapper av högsta kvalitet!

Akrylglas eller förstoringar på olika papperstyper

Välj hur du vill visa din bild!
cops5 fler fotoprodukter akrylbild Informationcard02

Akrylglas Din bild blir till ett fantastiskt konstverk

Tack vare akrylglaset får din bild ett stilrent utseende och en fin djupeffekt

från 119,00 kr*
cops5 fler fotoprodukter förstoring informationcard04

Förstoring på standardpapper Strålande stort format

Ge ditt motiv den plats det är värt: Framkalla det på fotopapper!

från 12,95 kr*
Förstoring XXL

Förstoring XXL Dina motiv arrangerade på ett imponerande sätt

från 49,00 kr*

Köp mer = spara mer

Bildframkallning Beställ 100 st och få 10% rabatt

Kod: 100STK10

Bildframkallning Beställ 250 st och få 15% rabatt

Kod: 250STK15

Bildframkallning Beställ 500 st och få 20% rabatt

Kod: 500STK20

Hur vill du designa dina bilder?

Du har följande möjligheter
VI REKOMMENDERAR

Beställ online

  • Snabb och enkel beställning
  • Ingen installation nödvändig
  • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

  • Många designmöjligheter
  • Enkel installation på PC eller MAC
  • Spara projekt lokalt i din dator

Appen CEWE Fotovärld

  • Designa och beställ var du än är
  • Enkla designmöjligheter
  • Spara dina projekt i appen

BILDER

Vi kompromissar inte när det handlar om att ge dig bästa möjliga framkallning av bilder från din semester, jul, födelsedag, bröllop, familjefest, årsdag eller barndop. Framkallningen av dina bilder är av bästa kvalitet till full belåtenhet. Föreviga dina minnen från ditt bröllop, födelsedag eller annan händelse med en perfekt framkallning av dina digitala bilder!

Få dina privata bilder framkallade med den bästa kvaliteten! Oavsett om du väljer framkallning av din digitala bild i standard- eller lyxkvalitet får du alltid ett resultat av högsta kvalitet. Dina bilder blir framkallade på antingen lyxpapper eller standardpapper. Bilder framkallade på lyxpapper är av hög färgkvalitet och färgklarhet. Din bild får lång hållbarhet, ljusresistans och tål avtorkning! Perfekt med filnamn och datum på baksidan av bilden.

Bilder framkallade på standardpapper är med fantastisk kvalitet och optimal färgåtergivning.

Oavsett vilken framkallning du vill ha kan du fritt välja om din bild ska ha formatet 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Du kan också göra din bild mer exklusiv med en färgad kant, antingen en stilren vit kant eller gör din bild mer levande med en av våra många valfria färger. Bilden med färgad kant kan göras i många olika format, men är alltid av perfekt kvalitet. Även här kan du välja mellan framkallning på det exklusiva lyxpappret eller det vackra standardpappret.

Som något nytt kan du nu även framkalla dina bilder direkt i flera av Elgigantens varuhus . Fyll ditt minneskort, USB-minne eller din smartphone med alla dina vackra fotografier och ta med dem ner till varuhuset, där du kan framkalla dina bilder i vackraste kvalitet på ett ögonblick. Du behöver inte längre vänta i flera dagar på att få dina bästa fotografier framkallade – det kan nu göras snabbt och enkelt. Du kan naturligtvis välja att framkalla dina bilder i flera olika format samt lägga till lite extra till dina bilder i form av färgade kanter, vackra ramar och mycket mer.

Ta med din kamera eller smartphone till butiken och upplev de många möjligheterna som finns för att göra dina bilder extra speciella. Kan du inte hitta det perfekta kortet till födelsedagskalaset? Hos Elgiganten kan du göra ditt helt eget fotokort och trycka det direkt i flera av butikerna. Det är enkelt, tar bara ett ögonblick och kommer garanterat stå ut från mängden på festen. Sätt din eller mottagarens bild på kortet, lägg eventuellt till en rolig eller underhållande text och få det färdiga fotokortet på bara ett ögonblick. Med de många vackra mallarna finns det ett kort till alla årets händelser: Födelsedag, jul, bröllop, jubileum eller bara till vardags.

Ge ditt motiv mer liv som en bild bakom akrylglas! En bild bakom akrylglas ger färgerna i motivet mer kraft och större djup. Bilden blir tryckt på lyxpapper av bästa kvalitet och sätts därefter på ett 5 mm tjockt akrylglas. Din favoritbild kommer dekorera ditt skrivbord eller vilket annat ställe du vill! Med den eleganta akrylglas-hållaren kommer din bild, antingen stående eller liggande, i kombination med de polerade kanterna visa din bild på bästa möjliga sätt – en perfekt present till jul, födelsedag, bröllop, eller bara till en du håller kär!

Du kan också få dina bästa bilder framkallade till en liten, behändig CEWE FOTOBOK mini. På så vis kan du ha bilderna med dig och inte vara orolig för att tappa eller förstöra enskilda bilder. Samtidigt har du också möjlighet att själv välja design och text till CEWE FOTOBOK minis softcover – den perfekta lösningen på bilder i farten.

Till de stora upplevelserna, där en framkallning på 10x15 eller 20x30 cm kanske inte är tillräckligt, har vi också en lösning: varför inte göra dina bilder till vackra väggbilder? Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja bland en rad olika vackra material till att göra en helt unik väggdekoration; från den traditionella fotocanvasen, till det glansiga akrylglaset eller en av de många andra sorterna. Med format från 20x20 cm till 100x300 cm finns det garanterat också det perfekta formatet till din nya väggbild.