Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Bilder

Alla våra fotoprodukter

Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- och retrodesign är inne nu. De nya Retro Prints är utformade i denna stil och blir därför det ultimata blickfånget i hemmet.
från 159,00 kr*
FÖRSTORING PÅ FOTOPAPPER

FÖRSTORING PÅ FOTOPAPPER

Dina bästa bilder förtjänar att bli förstorade och att visas fram! Många motiv kommer nämligen först till sin rätta som förstoring.
från 12,95 kr*
Art Prints

Art Prints

Dina bästa bilder vackert uppvisade

FOTOSET

FOTOSET

Till ansökningar, ett personligt album, som present eller till plånboken: CEWE Fotoset ger dig alltid möjlighet att ha ett foto nära till hands vid varje situation.
från 19,00 kr*
BILD BAKOM AKRYLGLAS

BILD BAKOM AKRYLGLAS

Upptäck den speciella glansen och det förbluffande färgdjupet med akrylglas. Din favoritbild i de klassiska formaten 10x15 och 13x18 cm i en ny dimension.

från 119,00 kr*
Fotoklistermärken

FOTOKLISTERMÄRKEN

Med våra självhäftande fotoklistermärken får du i en handvändning din helt personliga anteckningsbok. Eller så kan du dekorera dina barns skolväskor och skolhäften med fotoklistermärkena..

från 39,00 kr*
MAGNETBILDER

MAGNETBILDER

Magnetbilder är praktiska små hjälpare i vardagen. De kan sätta fast notat och vykort på kylskåpet eller magnettavlan samtidigt som de dekorerar.
från 54,00 kr*
FREMKALL I BUTIK

FREMKALL I BUTIK

Framkalla dina favoritbilder i butiken och ta med dem hem med detsamma..

BILDER

Vi kompromissar inte när det handlar om att ge dig bästa möjliga framkallning av bilder från din semester, jul, födelsedag, bröllop, familjefest, årsdag eller barndop. Framkallningen av dina bilder är av bästa kvalitet till full belåtenhet. Föreviga dina minnen från ditt bröllop, födelsedag eller annan händelse med en perfekt framkallning av dina digitala bilder!

Få dina privata bilder framkallade med den bästa kvaliteten! Oavsett om du väljer framkallning av din digitala bild i standard- eller lyxkvalitet får du alltid ett resultat av högsta kvalitet. Dina bilder blir framkallade på antingen lyxpapper eller standardpapper. Bilder framkallade på lyxpapper är av hög färgkvalitet och färgklarhet. Din bild får lång hållbarhet, ljusresistans och tål avtorkning! Perfekt med filnamn och datum på baksidan av bilden.

Bilder framkallade på standardpapper är med fantastisk kvalitet och optimal färgåtergivning.

Oavsett vilken framkallning du vill ha kan du fritt välja om din bild ska ha formatet 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm.

Du kan också göra din bild mer exklusiv med en färgad kant, antingen en stilren vit kant eller gör din bild mer levande med en av våra många valfria färger. Bilden med färgad kant kan göras i många olika format, men är alltid av perfekt kvalitet. Även här kan du välja mellan framkallning på det exklusiva lyxpappret eller det vackra standardpappret.

Som något nytt kan du nu även framkalla dina bilder direkt i flera av Elgigantens varuhus . Fyll ditt minneskort, USB-minne eller din smartphone med alla dina vackra fotografier och ta med dem ner till varuhuset, där du kan framkalla dina bilder i vackraste kvalitet på ett ögonblick. Du behöver inte längre vänta i flera dagar på att få dina bästa fotografier framkallade – det kan nu göras snabbt och enkelt. Du kan naturligtvis välja att framkalla dina bilder i flera olika format samt lägga till lite extra till dina bilder i form av färgade kanter, vackra ramar och mycket mer. Ta med din kamera eller smartphone till butiken och upplev de många möjligheterna som finns för att göra dina bilder extra speciella. Kan du inte hitta det perfekta kortet till födelsedagskalaset? Hos Elgiganten kan du göra ditt helt eget fotokort och trycka det direkt i flera av butikerna. Det är enkelt, tar bara ett ögonblick och kommer garanterat stå ut från mängden på festen. Sätt din eller mottagarens bild på kortet, lägg eventuellt till en rolig eller underhållande text och få det färdiga fotokortet på bara ett ögonblick. Med de många vackra mallarna finns det ett kort till alla årets händelser: Födelsedag, jul, bröllop, jubileum eller bara till vardags. 


Ge ditt motiv mer liv som en bild bakom akrylglas! En bild bakom akrylglas ger färgerna i motivet mer kraft och större djup. Bilden blir tryckt på lyxpapper av bästa kvalitet och sätts därefter på ett 5 mm tjockt akrylglas. Din favoritbild kommer dekorera ditt skrivbord eller vilket annat ställe du vill! Med den eleganta akrylglas-hållaren kommer din bild, antingen stående eller liggande, i kombination med de polerade kanterna visa din bild på bästa möjliga sätt – en perfekt present till jul, födelsedag, bröllop, eller bara till en du håller kär!

Du kan också få dina bästa bilder framkallade till en liten, behändig CEWE FOTOBOK mini. På så vis kan du ha bilderna med dig och inte vara orolig för att tappa eller förstöra enskilda bilder. Samtidigt har du också möjlighet att själv välja design och text till CEWE FOTOBOK minis softcover – den perfekta lösningen på bilder i farten.

Till de stora upplevelserna, där en framkallning på 10x15 eller 20x30 cm kanske inte är tillräckligt, har vi också en lösning: varför inte göra dina bilder till vackra väggbilder? Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja bland en rad olika vackra material till att göra en helt unik väggdekoration; från den traditionella fotocanvasen, till det glansiga akrylglaset eller en av de många andra sorterna. Med format från 20x20 cm till 100x300 cm finns det garanterat också det perfekta formatet till din nya väggbild.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här