Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar.

Kontakta kundservice:
010-101 24 88
Fotopresenter kategori slider Fotopresenter kategori slider

Fotopresenter

Den perfekta presenten

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Spel Slider Spel Slider

Pussel

För stora och små. Ditt eget Ravensburger-pussel av hög kvalitet med upp till 1500 bitar.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Dekoration Slider Dekoration Slider

Dekoration

Unika och personliga gåvor till nära och kära.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Dryckeskärl slider Dryckeskärl slider

Muggar

Njut av kaffe eller andra drycker i en personlilg mugg.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Populära fotopresenter - skapas snabbt och lätt

Hur vill du beställa dina fotopresenter?

Du har följande möjligheter

CEWE-appen

  • Designa och beställ var du än är
  • Enkla designmöjligheter
  • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Beställ online

  • Snabb och enkel beställning
  • Ingen installation nödvändig
  • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotoprogram

  • Många designmöjligheter
  • Enkel installation på PC eller MAC
  • Spara projekt lokalt i din dator

FOTOPRESENTER

Använd några av de otaliga möjligheterna för att personliggöra fotoprodukter med din helt egna bild och gläd dig över upplevelsen varje dag.

Fira barnets första tid med unika fotoprodukter, där du själv väljer motiv och design – helt från inbjudningar till barndop, namnfest eller födelsedag till gosedjuret med barnets bild på t-shirten.

Bevara känslan av ditt bröllop, jubileum, födsel, barndop eller den stora festen för eftervärlden med den helt speciella bilden på en mugg, en nyckelring eller något helt annan av de många saker du använder dagligen. Få ordning på skrivbordet eller skolan med en unik hållare för skrivartiklarna – välj bland många olika och dekorera själv med motivet. Förläng känslan av semester med dina bilder på de saker du använder dagligen – exempelvis en bild av stranden på din musmatta, kom ihåg den speciella middagen med din älskade ingraverat i kristallglas eller mycket annat.

Gör födelsedagen unik med en personlig foto-t-shirt eller basebollkeps till födelsedagsbarnet eller ge det som en present till värden vid säsongens stora fest. Få extra uppmärksamhet redan innan den stora dagen med personliga fotoinbjudningar. Sätt ditt personliga fingeravtryck på grill- eller trädgårdsfesten med ett unikt grillförkläde med ditt eget motiv. Eller njut lite extra av den kalla ölen med ett 0,5 liters sejdel med din egen bild på.

Ta ditt favoritdjur med på arbetet med en magisk mugg, där motivet dyker upp när varm vätska hälls i muggen. Ge en present till Mors Dag, som varar hela året – en hjärtformad kudde med din bild på eller kanske en bild inramad i kristall. Personliga foto-magneter gör fördelningen av sysslor i hemmet lätt och rolig. Bevara känslan av att vara nyförälskad med en fotoprodukt, som varar hela livet. Spara till nästa semester med en sparbössa med favoritbilden från den senaste semestern.