Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Fotopresenter

Se alla våra fotopresenter

Bildpresentask

Bildpresentask

TEXTILIER

TEXTILIER

Med vår professionella designeditor kan du designa din fotopresent helt personligt efter dina egna önskemål och kombinera med designmallar. Det finns inga gränser!
från 59,00 kr*
Muggar

MUGGAR

Du kan dekorera muggar, flaskor, vattenflaskor o.dyl. med din favoritbild med vacker design - även extra stort i panoramaformat.
från 99,00 kr*
Presenter från hjärtat!

DEKORATION

Dekorativa presenter med stämningsfulla effekter. Dessa personliga fotopresenter ger rummets inredning en sista touch.
från 95,00 kr*
SPEL OCH GOSEDJUR

SPEL OCH GOSEDJUR

Använd dina vackraste bilder till att skapa ett spel eller en leksak som är helt speciell. Upplev dina bilder bit för bit som pussel eller kortspel.
från 99,00 kr*
Skrivartiklar

SKRIVARTIKLAR

Designa snabbt och enkelt personliga skrivartiklar till skolan, kontoret eller privat. Lägg enkelt till dina härligaste bilder.
från 119,00 kr*
Art prints

Art prints

Dina bästa bilder som kreativa konstverk

Presentkort

Presentkort

Ett presentkort är alltid en bra idé till en födelsedag, bröllop eller andra tillfällen. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet gäller hela produktsortimentet från CEWE FOTOBOK, inbjudningar, kalendrar, fotopresenter osv.
från 100,00 kr*

Beställ 3
fotopresenter -
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

3GAVE10

Beställ 4
fotopresenter -
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

4GAVE15

Beställ 5
fotopresenter -
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

5GAVE20

FOTOPRESENTER


Använd några av de otaliga möjligheterna för att personliggöra fotoprodukter med din helt egna bild och gläd dig över upplevelsen varje dag.

Fira barnets första tid med unika fotoprodukter, där du själv väljer motiv och design – helt från inbjudningar till barndop, namnfest eller födelsedag till gosedjuret med barnets bild på t-shirten.

Bevara känslan av ditt bröllop, jubileum, födsel, barndop eller den stora festen för eftervärlden med den helt speciella bilden på en mugg, en nyckelring eller något helt annan av de många saker du använder dagligen.
Få ordning på skrivbordet eller skolan med en unik hållare för skrivartiklarna – välj bland många olika och dekorera själv med motivet.
Förläng känslan av semester med dina bilder på de saker du använder dagligen – exempelvis en bild av stranden på din musmatta, kom ihåg den speciella middagen med din älskade ingraverat i kristallglas eller mycket annat.

Gör födelsedagen unik med en personlig foto-t-shirt eller basebollkeps till födelsedagsbarnet eller ge det som en present till värden vid säsongens stora fest.
Få extra uppmärksamhet redan innan den stora dagen med personliga fotoinbjudningar.
Sätt ditt personliga fingeravtryck på grill- eller trädgårdsfesten med ett unikt grillförkläde med ditt eget motiv. Eller njut lite extra av den kalla ölen med ett 0,5 liters sejdel med din egen bild på.

Ta ditt favoritdjur med på arbetet med en magisk mugg, där motivet dyker upp när varm vätska hälls i muggen.
Ge en present till Mors Dag, som varar hela året – en hjärtformad kudde med din bild på eller kanske en bild inramad i kristall.
Personliga foto-magneter gör fördelningen av sysslor i hemmet lätt och rolig.
Bevara känslan av att vara nyförälskad med en fotoprodukt, som varar hela livet.
Spara till nästa semester med en sparbössa med favoritbilden från den senaste semestern.

Ge ditt barn den bästa skolstarten med exempelvis ett unikt pennskrin eller en ryggsäck med barnets egen bild på. En matlåda med barnens favoritbild på gör varje lunch en hit.
En personlig och snygg gymnastikpåse till idrottskläderna säkrar att de kommer med hem varje gång.
Sätt extra färg på samvaron med familjen vid högtider som jul, påsk, pingst, valborg eller advent med unika dekorationer.