Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 20% på din första fotobeställning - Se dina kundfördelar här

Kontakta kundservice:
010-101 24 88
Fotokalender Slider Fotokalender Slider

Väggkalender

Vår mest omtyckta bildkalender är personlig och unik

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Kalenderlist i trä

Läs mer

Stilfull presentförpackning

Vacker presentförpackning till din väggkalender

Väggkalender A2 Guld

Visa produkt

Designkalender

Botaniskt, snyggt eller ett lekfullt? Hitta din favorit bland de många designmallarna!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra väggkalendrar

Gå på upptäcktsfärd bland alla format och varianter!

Modern och stilren design

Välj mellan ett stort antal designmallar

Väggkalendrar med plats för planering

Hitta din favorit av alla varianter

Allt om våra exklusiva papperstyper

Välj mellan fyra papperstyper av högsta kvalitet
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Fotopapper premiummatt Mjuka färger, professionell look

Detta premiumfotopapper från FUJIFILM återger dina bilder med fina detaljer och hög skärpa på en matt yta utan reflektioner.

Pappret går att välja för Väggkalender A4, A3 och Kvadratisk.

Hur vill du beställa din kalender?

Du har följande möjligheter
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

  • Många designmöjligheter
  • Enkel installation på PC eller MAC
  • Spara projekt lokalt i din dator

Appen CEWE

  • Designa och beställ var du än är
  • Enkla designmöjligheter
  • Spara dina projekt i appen

Beställ online

  • Snabb och enkel beställning
  • Ingen installation nödvändig
  • Fungerar på alla enheter

Fotokalender med dina bilder

Gläd familj och bekanta med en fin kalender med dina foton från Elgiganten Fotoservice. Oavsett tema; om det är familjens äventyr från året som gick, eller bilderna från sommarlovet, resan på skidor eller foton från årets stora fester såsom bröllop, jubileum eller något tredje, så kommer en väggkalender med dina foton med garanti att väcka glädje hos mottagarna.

En unik fotokalender från Elgiganten Fotoservice är den perfekta gåvan till mor- och farföräldrarna, föräldrarna, mannen/frun eller pojkvännen/flickvännen som ger din vägg ett nytt uttryck varje månad. Varför inte låta barnen göra deras egna fotokalendrar till barnrummen med deras favoritbilder eller favorit-seriefigurer – ett roligt sätt att lära årstiderna och inte minst att ge dem något att se fram emot de nästa 12 månaderna!

Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja mellan en lång rad av fina fotokalendrar i många olika storlekar, papperstyper och format: Den ytterst populära A4-fotokalendern i högformat eller panorama är en klar favorit, storleken passar till alla väggar. Till ett år fullt av stora händelser kan du även välja den fina A3-väggkalendern eller om du inte vill gå ner i storleken, kan du låta dina foton komma fram på fotopapper i en kalender i A2-format.

Vill du hellre ha något mindre erbjuder Elgiganten Fotoservice naturligtvis även ett urval av kalendrar till ditt bord eller en praktisk studiekalender till att ha med i väskan – alla kan självklart göras personliga med dina unika bilder.

Oavsett vilken storlek, format eller papperstyp du föredrar har Elgiganten Fotoservice ett stort urval av fina gratis schabloner, klara att användas eller kan du välja att göra din egen kalender och placera dina bilder som du önskar.

Det har aldrig varit enklare att designa en kalender med dina foton; skapa kalendern direkt online i den överskådliga editorn, hämta vår gratis beställningssoftware och få en ström av spännande redigeringsmöjligheter eller designa dina fotokalendrar med den smarta appen från Elgiganten Fotoservice, medan du sitter i bussen, tåget eller slappar i soffan.

Med appen kan du även skapa ett stort urval av fina fotoprodukter utöver fotokalendrar, såsom CEWE FOTOBÖCKER, mobilskal, beställa fotoframkallningar och mycket mer. Dessa möjligheter är naturligtvis även tillgängliga i softwaren från Elgiganten Fotoservice. Där kan du dessutom skapa en helt unik dekoration till dina väggar med fina CEWE VÄGGBILDER; fotocanvas, förstoringar bakom akrylglas, foto på aluminiumplatta och många fler.

Oavsett vilken fotokalender du väljer är vi säkra på att du blir överlycklig över resultatet. Skulle detta inte vara tillfället – oavsett orsak – erbjuder Elgiganten Fotoservice 100% nöjdhetsgaranti på alla våra fotokalendrar; få ett nytt försök eller pengarna tillbaka – det är helt upp till dig!

Kom ihåg att det naturligtvis är valfri startmånad på alla kalendrar från Elgiganten Fotoservice; sätt inte enbart prägel på året, men gör hela året till ditt eget – från start till slut! Elgiganten Fotoservice önskar dig 12 fina och minnesvärda månader med din personliga fotokalender.