Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Kort och inbjudningar > Dubbla kort
Kort (10-pack)

Iögonfallande och perfekt för speciella tillfällen

Dubbla kort - Klassisk

Dubbla kort - Klassisk

Våra klassiska dubbla kort fås även i set om 10 stycken – lämpliga kuvert ingår i leveransen
från 139,00 kr*
Dubbla kort 13x18 cm

Dubbla kort 13x18 cm

Våras särskilda format till dina särskilda budskap – i detta set om 10 st. ingår det även lämpliga kuvert i leveransen.

från 179,00 kr*
Dubbla kort 14x14 cm

Dubbla kort 14x14 cm

Ett format som man minns. Vi hjälper dig med designen via det stora utbudet av mönster. Det tas garanterat alltid väl emot!
från 189,00 kr*
DUBBLA KORT 14 x 14 CM MED EFFEKTLACK

DUBBLA KORT 14 x 14 CM MED EFFEKTLACK

Din hälsning strålande iscensatt: Dekorera dina dubbla kort 14x14 cm med guld- silver- eller effektlack!
från 189,00 kr*
Dubbla kort XL stående

Dubbla kort XL stående

Ihop med dina bilder och våra designmallar kommer dina hälsningar säkerligen att tas väl emot. Fås i set om 10 st. inkl. tillhörande kuvert.
från 184,00 kr*
Dubbla kort XL liggande

Dubbla kort XL liggande

Dina personliga hälsningar i panoramaformat. Utforma själv ut- och insidorna på ditt XL dubbla kort.
från 184,00 kr*
Dubbla kort (klassisk) med förädling

Dubbla kort (klassisk) med förädling

Skönheten ligger i detaljerna. Få ditt dubbla kort att stråla med vackert strukturtryck eller guld- eller silvertryck med en skön textur.

från 198,00 kr*
Dubbla kort XL stående med förädling

Dubbla kort XL stående med förädling

Den eleganta effekten med strukturtryck, guld eller silver ger dina kort ett unikt uttryck och gör dem riktigt iögonfallande.

från 243,00 kr*
Dubbla kort XL liggande med förädling

Dubbla kort XL liggande med förädling

Med den optiska och fysiska framhävningen av utvalda designelement blir ditt kort riktigt iögonfallande!

från 243,00 kr*

Till varje fest är ett fotokort från Elgiganten bäst

Vill du att din inbjudan till den speciella festen verkligen ska skilja sig från mängden, så börja med att gå på upptäcktsfärd hos Elgiganten Fotoservice. Här kan du designa din helt egen, unika inbjudan med personliga texter, fina mallar och inte minst ditt eget foto.

Ett fotokort från Elgiganten Fotoservice kommer garanterat bli läst av mottagaren med uppriktigt intresse, oavsett om det rör sig om en inbjudan till ditt bröllop, en inbjudan till konfirmation, ett julkort i december eller bara en personlig hälsning.

Med våra många, vackra designmallar finns det garanterat även en som passar perfekt till ditt ändamål, oavsett om ditt fotokort ska användas till att bjuda in till födelsedag, skicka en julhälsning eller ett tackkort efter den stora festen. Du kan naturligtvis använda samma mall till en lång rad av våra kort, så att du kan ha en röd tråd hela vägen; ända från inbjudan, till placerings- och menykorten och naturligtvis även till tackkort efteråt.

Välj din favorit bland vårt stora sortiment av kort, format och papperstyper och låt fantasin flöda. Du kan välja att bara designa utsidorna (fram- och baksida) eller samtliga sidor på fotokortet.En bild säger mer än 1.000 ord…

…men med en video i ditt fotokort kan du få sagt ännu mer. Hos Elgiganten Fotoservice kan du lägga till videoklipp som spelas upp direkt på mottagarens smartphone eller surfplatta; perfekt till de saker i livet som inte har samma vikt i skrift. Det är möjligt att lägga till video i ditt fotokort vid alla våra dubbla kort: Dubbla kort, Dubbla kort XL, Dubbla kort 13x18 och Dubbla kort 14x14. Alla dessa kommer i set med 10 st., naturligtvis med tillhörande, vita kuvert.

För en extra touch kan du vid flera av korttyperna köpa till färgade kuvert – välj mellan flera olika, vackra färger – och låt förväntningens glädje stiga hos mottagaren redan innan denna har öppnat kuvertet.Kort är bra, fotokort är ännu bättre

Hos Elgiganten Fotoservice är det mycket enkelt att göra en vacker inbjudan . Du kan välja att designa ditt fotokort direkt på hemsidan eller via vår gratis beställningsmjukvara. Det tar bara ett ögonblick att göra ett helt unikt fotokort:

  • Välj ditt favoritkortformat samt papperstyp

  • Sätt in din bild och text – med eller utan designmall

  • Beställ och efter några få dagar kommer dina kort vara färdigproducerade och levereras till önskat avhämtningsställeDin nöjdhet är garanterad

Det är 100 % nöjdhetsgaranti på alla fotokort från Elgiganten Fotoservice. Oavsett orsak, om du inte är nöjd med det levererade resultatet kommer du kunna få ett nytt försök eller pengarna tillbaka.

Om du vill använda nöjdhetsgarantin, har du frågor eller behöver hjälp till en beställning, är du mycket välkommen att kontakta vår kundservice på (0)101 012 488 eller elgiganten@onlinefotoservice.se.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här