CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Mobilskal

Perfekt skydd med personlig touch för alla smartphonemodeller

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Mobilskydd med din egen bild

Välj ditt favoritskydd

Stiliga mobilskal med rem, med en bild av dem du håller kär

Hitta ett passande skal för din mobil

Välj märke!

Praktiskt och smart! Mobilskal i många olika material.

Läs mer om våra kvalitetsmaterial och moderna tryckmetoder!

Designa ett personligt och unikt smartphoneskal med fototryck från Elgiganten Fotoservice

Glöm de tråkiga och opersonliga mobilskalen som liknar alla andras. Gör din smartphone lika personlig utanpå som inuti, med ett mobilskal som är dekorerat med ditt eget foto. Hos Elgiganten Fotoservice kan du skapa ett funktionellt och praktiskt redskap som kan skydda din smartphone. Det är personligt och snyggt. Dekorera skalet med dina egna foton så du kan ha din familj, pojkvän eller husdjur i fickan och tankarna hela dagen. Det är en personlig och unik accessoar som du kan ha med dig varje dag och som är helt unik.

Elgiganten Fotoservice erbjuder många olika mobilskal med foton på till fler än 200 olika smartphone-modeller. Du kan hitta skalet som passar till din telefon och för dina behov. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, HTC eller någon annan har vi ett skal som passar till din telefon. Du kan välja mellan olika skal i olika material och stilar som tillsammans med ditt foto ger dig ett snyggt och användbart tillbehör till din vardag.

Skydda din telefon med ett skal. Du kan välja mellan olika modeller till över 200 smartphones.

Våra mobilskal är tillverkade av material av hög kvalitet som är slitstarka och håller ditt foto snyggt och utan repor länge. På det sättet får du ett skal som inte bara skyddar din telefon, men som dekorerar och sprider glädje på samma gång. Genom att designa ett skal med dina favoritfoton eller motiv kan du ha minnen om dina favoritstunder, människor eller resor med dig hela dagen, samtidigt som du skyddar din smartphone mot repor och stötar.

Med Elgiganten Fotoservice kan du göra specialdesignade fotoskal till över 200 olika smartphones. I vårt sortiment kan du hitta:

  • Hårt skal
  • Silikonskal
  • Lyxskal
  • Läderskal
  • Träskal
  • Trä slim skal
  • Toughskal
  • Mobiletui
  • Plånboksfodral
  • Downflip etui

Skapa ett snyggt mobilskal fyllt med kärlek och minnen till dig själv eller någon du tycker om

Ett mobilskal från Elgiganten Fotoservice är en fantastisk present till någon du tycker om. Du kan skapa en personlig och unik present genom att skapa ett skal som är specifikt designat till t.ex. din pojkvän, ditt barn eller mor- och farföräldrarna. Använd ett foto från er resa, av ert husdjur eller ett gemensamt foto som sprider glädje och väcker minnen.

Det är dessutom en perfekt present till adventskalendern. Den är både rolig och fin på samma gång och kan användas hela året runt. Skalet skyddar telefonen så du inte ska bekymra dig för om barnet (eller flickvännen) förstör sin smartphone.

Dina anställda ska väl inte åka på kundbesök med ett fult mobilskal eller en repad telefon?

Undvik pinsamma eller oprofessionella mobilskal på de anställdas firmatelefoner. Med Elgiganten Fotoservice kan ni designa mobilskal med ert företags logga, bild eller namn på. På det sättet säkrar ni ett enhetligt och professionellt uttryck när era anställda är på möte eller kundbesök. Det är samtidigt ett bra och diskret sätt att göra reklam för er verksamhet när era anställda eller säljare ändå är ute bland potentiella kunder eller samarbetspartners. Med Elgiganten Fotoservice kan ni välja mellan många olika slags skal som passar till ert företag och arbete. Välj t.ex. vår Tough Cover eller Sideflip etui som kan tåla extrema stötar och slag om ni arbetar mycket fysiskt eller med risk för att tappa telefonen. Eller välj t.ex. ett lyxskal om ni vill ge ert varumärke lite extra kvalitet eller elegans. Oavsett vilket företag ni är har vi ett skal som passar till ert varumärke och era telefoner.

Beställ ett mobilskal från din smartphone snabbt och enkelt

Med Elgiganten Fotoservice går det lätt och snabbt att beställa ditt helt eget fotoskal till din smartphone. Det tar bara några minuter och du kan t.o.m. göra det direkt från din telefon eller surfplatta via vår app eller från vår hemsida och vårt gratis fotoprogram. Du väljer skalet du vill designa, till vilken telefon och det foto du vill ha tryckt på.

Det går snabbt och är säkert. Vi är säkra på att du blir nöjd med resultatet. Men om det ändå skulle uppstå problem på vägen kan du kontakta vår kundservice som sitter redo med svar på dina frågor och med en hjälpande hand. Du kan ringa till oss på (0)101 012 488 eller skicka ett mail här.