Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Mobilskal

Se vårt stora produktsortiment

Mobilskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
279,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu säkrare i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
279,00 kr*
Silikonskal slim

SILIKONSKAL SLIM

Personlig look, minimalistisk design, perfekt skydd: vårt Silikonskal Slim!
299,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 339,00 kr*
Läderskal

LÄDERSKAL

Skyddande och enastående med fin struktur. Designa ditt individuella smartphoneskal, som består av läderfibrer och fin ull, med en av dina favoritbilder.
279,00 kr*
Trä slim skal

TRÄ SLIM SKAL

Naturlig look till din smartphone! Detta särskilt lätta och robusta skal av trä skyddar din smartphone. Det är både praktiskt och elegant på samma gång.
449,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
359,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
339,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphonemodeller.
399,00 kr*

Beställ 2 st.
mobilskydd
få 10% rabatt

Använd värdekoden:

2TLF10

Beställ 3 st.
mobilskydd
få 15% rabatt

Använd värdekoden:

3TLF15

Beställ 4 st.
mobilskydd
få 20% rabatt

Använd värdekoden:

4TLF20

Designa ett personligt och unikt smartphoneskal med fototryck från Elgiganten Fotoservice

Glöm de tråkiga och opersonliga mobilskalen som liknar alla andras. Gör din smartphone lika personlig utanpå som inuti, med ett mobilskal som är dekorerat med ditt eget foto. Hos Elgiganten Fotoservice kan du skapa ett funktionellt och praktiskt redskap som kan skydda din smartphone. Det är personligt och snyggt. Dekorera skalet med dina egna foton så du kan ha din familj, pojkvän eller husdjur i fickan och tankarna hela dagen. Det är en personlig och unik accessoar som du kan ha med dig varje dag och som är helt unik.

Elgiganten Fotoservice erbjuder många olika mobilskal med foton på till fler än 200 olika smartphone-modeller. Du kan hitta skalet som passar till din telefon och för dina behov. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, HTC eller någon annan har vi ett skal som passar till din telefon. Du kan välja mellan olika skal i olika material och stilar som tillsammans med ditt foto ger dig ett snyggt och användbart tillbehör till din vardag.


Skydda din telefon med ett skal. Du kan välja mellan olika modeller till över 200 smartphones.

Våra mobilskal är tillverkade av material av hög kvalitet som är slitstarka och håller ditt foto snyggt och utan repor länge. På det sättet får du ett skal som inte bara skyddar din telefon, men som dekorerar och sprider glädje på samma gång. Genom att designa ett skal med dina favoritfoton eller motiv kan du ha minnen om dina favoritstunder, människor eller resor med dig hela dagen, samtidigt som du skyddar din smartphone mot repor och stötar.


Med Elgiganten Fotoservice kan du göra specialdesignade fotoskal till över 200 olika smartphones. I vårt sortiment kan du hitta:Skapa ett snyggt mobilskal fyllt med kärlek och minnen till dig själv eller någon du tycker om

Ett mobilskal från Elgiganten Fotoservice är en fantastisk present till någon du tycker om. Du kan skapa en personlig och unik present genom att skapa ett skal som är specifikt designat till t.ex. din pojkvän, ditt barn eller mor- och farföräldrarna. Använd ett foto från er resa, av ert husdjur eller ett gemensamt foto som sprider glädje och väcker minnen.

Det är dessutom en perfekt present till adventskalendern. Den är både rolig och fin på samma gång och kan användas hela året runt. Skalet skyddar telefonen så du inte ska bekymra dig för om barnet (eller flickvännen) förstör sin smartphone.


Dina anställda ska väl inte åka på kundbesök med ett fult mobilskal eller en repad telefon?

Undvik pinsamma eller oprofessionella mobilskal på de anställdas firmatelefoner. Med Elgiganten Fotoservice kan ni designa mobilskal med ert företags logga, bild eller namn på. På det sättet säkrar ni ett enhetligt och professionellt uttryck när era anställda är på möte eller kundbesök. Det är samtidigt ett bra och diskret sätt att göra reklam för er verksamhet när era anställda eller säljare ändå är ute bland potentiella kunder eller samarbetspartners. Med Elgiganten Fotoservice kan ni välja mellan många olika slags skal som passar till ert företag och arbete. Välj t.ex. vår Tough Cover eller Sideflip etui som kan tåla extrema stötar och slag om ni arbetar mycket fysiskt eller med risk för att tappa telefonen. Eller välj t.ex. ett lyxskal om ni vill ge ert varumärke lite extra kvalitet eller elegans. Oavsett vilket företag ni är har vi ett skal som passar till ert varumärke och era telefoner.


Beställ ett mobilskal från din smartphone snabbt och enkelt

Med Elgiganten Fotoservice går det lätt och snabbt att beställa ditt helt eget fotoskal till din smartphone. Det tar bara några minuter och du kan t.o.m. göra det direkt från din telefon eller surfplatta via vår app eller från vår hemsida och vårt gratis fotoprogram. Du väljer skalet du vill designa, till vilken telefon och det foto du vill ha tryckt på.

Det går snabbt och är säkert. Vi är säkra på att du blir nöjd med resultatet. Men om det ändå skulle uppstå problem på vägen kan du kontakta vår kundservice som sitter redo med svar på dina frågor och med en hjälpande hand. Du kan ringa till oss på (0)101 012 488 eller skicka ett mail här.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här