Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Vi på CEWE älskar bilder!

På CEWE älskar vi bilder! Bilder ger oss en unik möjlighet att berätta och återge våra personliga, unika historier. Oavsett om det är bilder av de små vardagsögonblicken, semesterbilder, bilder från händelser eller professionella studie- och landskapsbilder, så hjälper de alla oss med att återuppleva stora och små händelser i våra liv. Därför är dina fotonvärda att bli tryckta på produkter av den högsta kvaliteten.

Som Europas ledande leverantör av personliga fotoprodukter är det viktigt för oss att dina bilder alltid trycks på kvalitetsprodukter. Oavsett om du använder dina bilder i en CEWE FOTOBOK, om de blir till en förstoring eller väggbild på väggen, om du gör inbjudningar eller tackkort, eller dokumenterar året i en kalender. Som en del av att alltid garantera en hög kvalitet, erbjuder vi dig 100 % nöjdgaranti för dina fotoprodukter. Det betyder att om en fotoprodukt inte lever upp till dina krav, kan du beställa fotoprodukten på nytt eller få pengarna tillbaka. Läs mer om vår 100 % nöjdgaranti här.

Vår framgång kommer inte bara från vårt fokus på hög kvalitet och nöjda kunder, utan också från vår egen förmåga att anpassa oss till en värld som är i konstant förändring. För att kunna säkerställa en hög kvalitet är innovation ett viktigt nyckelord för oss. Vi arbetar innovativt med allt från att utveckla nya produktionsmaskiner till att introducera nya fotoprodukter och designmöjligheter.

CEWE-koncernens historia

CEWE grundades av Heinz Neumüller i 1961 i Oldenburg, Tyskland. Som 28-årig började Heinz att arbeta i sin svärfars fotoateljé och -butik, Wöltje, i Oldenburg, där han bidrog till att göra butiken till en succé. Heinz grundade CEWE som en förlängning av Wöltje.

Han valde att hylla sin svärfars stora arbete genom att använda hans initialer till att namnge sin nya verksamhet: Svärfaderns namn, Carl Wöltje, blev till C(E)W(E). Butiken Wöltje ligger fortfarande i Oldenburg, där den 2012 kunde fira sitt 100-års-jubileum, medan CEWE-koncernen 2011 kunde fira sitt 50-års-jubileum. I dag har CEWE 14 högteknologiska produktionsfaciliteter och ca. 3.900 medarbetare fördelade på 26 europeiska länder.

På 1990-talet upplevde fotobranschen många stora förändringar när kunderna gick från att ta analoga bilder till att ta fler och fler digitala foton. Hos CEWE var vi snabba på att anpassa oss till de nya tiderna. Redan 1991 kunde våra kunder få deras analoga bilder överförda på CD, och 1997 kunde de för första gången beställa deras bilder digitalt över internet. År 1991 installerade vi världens första fotostation i en butik i Oldenburg.

Under det senaste årtiondet har det återigen skett ett jättehopp inom fotobranschen. Det har blivit vanligt att inte bara att ta bilder med digitalkameror och spegelreflexkameror, utan också med smartphones, som i dag är kapabla att ta foton av mycket hög kvalitet.

Sedan produkten CEWE FOTOBOK lanserades 2005 har vi producerat över 55 miljoner exemplar och vunnit otaliga priser och tester för den höga kvaliteten och de innovativa designmöjligheterna som effektlack på framsidan på fotoboken.

Produkten CEWE FOTOBOK och beställningsprogrammet är under konstant utveckling, så du kan få precis den fotobok du drömmer om. I dag kan du därför välja mellan talrika format och sex olika papperstyper. CEWE FOTOBOK är FSC-certifierad, vilket är en garanti för att din CEWE FOTOBOK blir producerad CO₂-kompenserad.

Sedan CEWE FOTOBOK blev till 2005 har vi utvidgat vårt produktsortiment med många fler varianter. 2018 kom CEWE FOTOBOK Kids, som är till familjens yngsta medlemmar. Våra tre andra varumärkesprodukter väggbilder, kalendrar och tackkort har alla samma höga kvalitet som CEWE FOTOBOK.