Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Fotopresenter > Muggar
Fotopresenter: muggar

Tanka med gott humör!

Dina roligaste bilder på de vackraste muggarna

PORSLINSMUGG

PORSLINSMUGG

Frukost, lunch, eftermiddagskaffe: Med din porslinsmugg, som du själv har designat, sitter dina närmaste alltid med vid bordet. Elegant porslin av högsta kvalitet gör varje klunk till en njutning.

från 129,00 kr*
MUGG STANDARD

MUGG STANDARD

Denna keramikmugg har din bild och vackra designmallar tryckta på sig.
Passar för vänster- och högerhänta.

från 99,00 kr*
MUGG MED PANORAMAFOTO

MUGG MED PANORAMAFOTO

En vacker höjdpunkt - och inte bara vid frukosten. Du kan dekorera denna mugg med din favoritbild i vacker design - extra stort i panoramaformat.

från 129,00 kr*
MUGG MED INVÄNDIG FÄRG

MUGG MED INVÄNDIG FÄRG

Så börjar dagen alltid bra! Den populära muggen fås nu också med fem olika färger invändigt.

från 149,00 kr*
MAGISK MUGG

MAGISK MUGG

Din bild blir synlig när den svarta koppen fylls med varm vätska! Bilden försvinner när koppen blir kall.

från 159,00 kr*
MAGISK MUGG MED PANORAMAFOTO

MAGISK MUGG MED PANORAMAFOTO

Förtrollande! När du häller en varm vätska i denna magiska mugg blir din favoritbild synlig hela vägen runt. När muggen svalnar försvinner bilden igen.

från 179,00 kr*
EMALJMUGG

EMALJMUGG

Tillsammans med din egen personliga bild har emaljmuggen möjlighet att bli din nya favoritmugg!.

från 209,00 kr*
ALUMINIUMFLASKA

ALUMINIUMFLASKA

Drickflaska av aluminium med din bild - en god vän till skolan, sport och fritid. Inkl. praktisk karabinhake och två olika lock.

från 199,00 kr*
KAFFE LATTE-MUGG STOR

KAFFE LATTE-MUGG STOR

Den stora latte-muggen gör kaffeupplevelsen till något speciellt. Konformen och panoramaformatet sätter bilden i fokus. Perfekt på morgonen, till vardags eller när du ska slappna av.

från 159,00 kr*
KAFFE LATTE-MUGG

KAFFE LATTE-MUGG

Avnjut kaffe, te eller andra varma drycker i en kaffe latte-mugg med din egen bild i panoramaformat - en fröjd för ögat!

från 149,00 kr*

Skänk upp varm dricka i en personlig och trevlig mugg med fototryck från Elgiganten Fotoservice

Här i kalla norden älskar vi varm dricka hela dagen och hela året runt. Med en personlig mugg med ditt eget foto på sidan kan du skänka upp kaffe, te, choklad med mera och tänka söta tankar om de människor eller ställen som är på bilden.

Med Elgiganten Fotoservice kan du välja mellan olika muggar som du kan dekorera med foton och hälsningar med hjälp av våra olika designmallar. Använd foton som är fyllda av minnen och anekdoter som är roliga att minnas och att prata om över en kopp te, eller som är mysiga att tänka på när du dricker kaffe på kontoret.


Välj mellan Elgiganten Fotoservices stora sortiment av muggar. Ditt foto kan tryckas på sidan av alla muggarna:


 1. Porslinsmugg
 2. Café latte mugg
 3. Café latte mugg - stor
 4. Mugg standard
 5. Mugg med panoramafoto
 6. Mugg med invändig färg
 7. Magisk mugg
 8. Magisk mugg med panoramafoto

Kolla även in våra muggar och vattenflaskor som kan användas till kalla drickor, t.ex. vår ölmugg och vår fina vattenflaska av aluminium, som självklart kan designas med ditt foto. Vattenflaskorna är perfekta att ta med till skolan eller sportaktiviteten. De blir extra fina med ditt barns foto och namn på sidan.Ge bort en present fylld av mys, roliga minnen och foton

En mugg med fototryck är en rolig och användbar present som du kan ge till dig själv eller någon du tycker om. Varje gång du använder koppen kommer du att skicka söta tankar till personerna på bilden och minnas mysiga stunder. Gör t.ex. en mugg till alla dina barn med deras eget foto på. Då vet ni alltid vilken mugg som tillhör vem när ni dricker varm chokladmjölk tillsammans.


Saknar du en present till fars eller mors dag? En mugg med barnfoton och en söt hälsning går säkert ända in i hjärtat och kan användas varje dag på arbetsplatsen eller där hemma. Det är en söt och mysig present som osar av kärlek och som kan användas igen och igen.


Mor- och farföräldrarna tycker det är roligt med en mugg med foton och teckningar från deras barnbarn på sidan. Du kan ev. ge dem flera muggar så alla har en till den varma chokladmjölken när barnbarnen är på besök och ni ska mysa extra mycket. Det är säkert en hit när de ska ha kvalitetstid eller när barnen ska passas.


Ska ditt barn få en fin liten present kan du göra en rolig magisk mugg med ett hemligt foto tryckt på sidan. Den magiska muggen från Elgiganten Fotoservice är helt svart tills man häller något varmt i den. Då skiftar muggen färg och avslöjar ditt foto. Välj ett motiv eller en hälsning som ditt barn kan trolla fram när han eller hon häller varm chokladmjölk i koppen. Det är en rolig överraskning för barn på alla åldrar.


Har du startat ett nytt företag som ska inredas med din logga? Eller behöver kontoret uppdateras? Fina muggar med din verksamhets logga eller namn är ett fantastiskt sätt att reklamera för sig själv när du, dina kollegor eller kunder dricker kaffe på arbetsplatsen. Du kan välja logga, foto eller text till muggen och du kan välja mellan olika layouter och designmöjligheter som passar till just ditt företags varumärke.Elgiganten Fotoservice gör det lätt för dig att beställa fina och personliga muggar

Med Elgiganten Fotoservice går det alltid snabbt, lätt och säkert att beställa fina muggar till dig själv eller som presenter.


Så här beställer du en fotomugg:


 1. Välj vilken mugg du vill designa – antingen på vår hemsida eller i vårt gratis beställningsprogram
 2. Välj en layout till din mugg och välj dina fina foton. Du kan prova dig fram till det blir perfekt
 3. Skriv ev. en hälsning eller ett namn på muggen
 4. Beställ muggen och låt oss framställa och skicka den
 5. Drick din varma dricka från din nya mugg eller ge bort den till någon du tycker om

Som du förstår är det inte alls svårt att göra en fin och unik mugg till dig själv eller som present till andra. Men om du ändå har frågor kan du kontakta vår kundservice på telefonnummer (0)101 012 488 eller via mail här. Vi sitter redo med en hjälpande hand om du behöver det.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här