CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88
CEWE VÄGGBILDER CEWE VÄGGBILDER

Förstoringar och väggbilder

Häng upp dina bästa ögonblick på väggen

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Stora ögonblick som förstoringar

Välj mellan många olika format och spännande material

Ge dina väggar ett modernt utseende

Speciella ögonblick är värda lite extra uppmärksamhet. Förstora dem som personliga väggbilder.

Köp mer = spara mer

Fyll varukorgen och få mer för pengarna
10%
vid köp för minst 999 kr med värdekod: 10PRO
15%
vid köp för minst 1999 kr med värdekod: 15PRO
20%
vid köp för minst 2999 kr med värdekod: 20PRO

Väggfäste

Sätt upp dina bilder säkert och stabilt på väggen med ett anpassat system
Väggupphäng dco skruvbultar Väggupphäng dco skruvbultar Skruvsystem

Din bild fästs med fyra synliga skruvar genom framsidan. Avståndet till väggen blir ca 20 mm.

Väggupphäng dco kantbeslag Väggupphäng Dco kantbeslag Kantbeslag

Din bild fästs med en kanthållare utan borrhål. Hållarens position är fritt valbar och motivet förblir oberört.

Väggupphäng Dco skenor Väggupphäng Dco skenor Aluminiumskenor

Imponerande svävande effekt: Med hjälp av aluminiumskenor på baksidan hänger du upp din bild med ca tio mm avstånd till väggen – precis som på ett galleri!

Hur vill du skapa din förstoring?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.
VI REKOMMENDERAR

Online

  • Stort produktutbud
  • Välj mellan många designmallar och layouter
  • Arbeta med din väggbild på dator, surfplatta och smartphone

CEWE-appen

  • Enkel åtkomst till dina mobilbilder
  • Designa förstoringar när och var du vill
  • Skapa förstoringar snabbt och smidigt

CEWE Fotoprogram

  • Tillgång till alla funktioner och designalternativ
  • Perfekt för collage och detaljerad design
  • Ladda ner gratis för Windows, Linux och Mac

Förstoringar och canvas

Speciella ögonblick kräver en helt speciell plats i hemmet! Få din favoritbild förstorad och njut av den i fulla drag – ett snabbt och enkelt sätt att ge dina väggar lite extra färg. Du kan välja att få din bild på fotocanvas, som självhäftande poster, bakom akrylglas, på alu-platta eller på en hård skumplatta. Du kan också välja det vackra galleritrycket, som kombinerar det bästa från alu-plattan och akrylglaset.

Oavsett vilken väggdekoration du väljer, garanterar vi att din produkt blir producerad i högsta kvalitet, så att det färdiga resultatet kommer att dekorera ditt hem under många år framöver – oavsett om din nya väggdekoration ska ge lite extra färg i vardagsrummet, barnkammaren, köket eller ett helt annat ställe.

Se hur enkelt det är att skapa din helt egen väggbild här!

Som något helt speciellt kan du skapa ditt helt eget personliga konstverk med en flerdelad väggdekoration. Din favoritbild kan fördelas på flera sektioner, som tillsammans skapar ett stort motiv. Med ända upp till fyra separata delar kan du ge ditt favoritmotiv ett helt nytt uttryck. Möjligheterna är många.

Använd din egen bild eller välj ett av de professionella motiven från vårt motivgalleri till din nästa flerdelade väggdekoration – oavsett om det är på fotocanvas, akrylglas, eller kanske som en XXL-poster till barnkammaren! Du kan självklart också välja att använda den vackra postern på alu-platta eller som poster på hård skumplatta som utgångspunkt till din nästa flerdelade väggdekoration. De många utvecklingsmöjligheterna gör att du kan göra den perfekta väggdekorationen till just ditt hem!

Få ett motiv av din dotters kanin eller din sons favorittraktor upp på väggen med en självhäftande poster. Då den smarta självhäftande postern sitter direkt på väggen är den perfekt till den smala trappuppgången eller kanske en lutande vägg i barnkammaren. Postern är lätt att sätta upp och lätt att ta ner igen och den lämnar inte några märken på tapeten – perfekt till de väggar som normalt inte kan dekoreras.

Upplev färgerna i ditt motiv komma till liv som en poster bakom akrylglas och se det fantastiska djupet som uppstår med din bild bakom akrylglas. Placera din poster bakom akrylglas på ett ljust ställe eller där solen lyser rätt in och se den vackra effekten den har på hela rummet.

Prova vår vackra poster på aluminiumplatta där ditt favoritmotiv blir tryckt direkt på alu-plattan eller framkallad på äkta fotopapper och därefter omsorgsfullt placerad på alu-plattan. Oavsett vilken metod du föredrar får du ett resultat som kommer sprida glädje under många år framöver. Med fler än 30 olika storlekar av den vackra postern på alu-platta kommer det garanterat finnas en som passar perfekt till dig.

Med din bästa bild tryckt direkt på en hård skumplatta kommer du garanterat få ett resultat som kommer bli betraktat och beundrat under en lång tid framöver. Den lätta skumplattan skapar den perfekta ramen till även tunga motiv och de många formaten försäkrar att det finns en poster på hård skumplatta till just ditt behov.

Skapa ett konstnärligt centrum med din favoritbild tryckt på äkta fotocanvas. Dekorera ditt hem med den vackra canvasen eller ge den som present till en du håller kär. Den allsidiga canvasen ger ett helt unikt uttryck och ger en hög grad av exklusivitet till ditt motiv.

Några motiv kräver extra plats för att verkligen komma till sin fulla rätt: Med en XXL-poster kan du verkligen låta dina favoritmotiv sträcka ut vingarna. De många olika formaten och stora urvalet av storlekar gör att du med all säkerhet kommer kunna hitta en XXL-poster som är helt perfekt till dina behov.

Prova en av våra vackra fotocollage och samla alla de bästa semesterbilderna på ett ställe eller gör ett collage med alla barnen till ditt kontor eller ge den som present till mor- och farföräldrarna. Låt eventuellt barnen utveckla deras favoritbilder och ge dem en helt unik väggdekoration till barnrummet. Du kan självklart också göra ditt collage på fotocanvas och ge collaget ett mer exklusivt uttryck.