CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Ett helt år av glädje i bilder

Använd dina bilder från det gångna året i en fotokalender för 2024

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra fotokalendrar

Skapa en helt unik kalender med dina egna bilder - antingen till dig själv eller som en personlig present

Köp mer = spara mer

Fyll varukorgen och få mer för pengarna
10%
vid köp för minst 999 kr med värdekod: 10PRO
15%
vid köp för minst 1999 kr med värdekod: 15PRO
20%
vid köp för minst 2999 kr med värdekod: 20PRO

Hur vill du beställa din kalender?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE Fotoprogram

  • Alla funktioner och designmöjligheter
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Välj mellan många designmallar där du kan justera färgerna
VI REKOMMENDERAR

CEWE-appen

  • Smidig tillgång till mobildbilder
  • Välj mellan våra populäraste format
  • Beställ snabbt och smidigt, när och var du vill

På vår hemsida

  • Välj mellan alla våra kalendrar
  • Posterlist eller presentförpackning som tillval
  • Arbeta med dina fotopresenter på dator, surfplatta och smartphone

Exklusivt papper

Välj mellan sju fantastiska papperskvaliteter
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Digitaltryck standard (100% återvunnet papper) Återvunnet vitt papper

Detta vita 100% återvunna papper har en tjocklek på 250 g/m² och en silkesmatt yta. Visa upp dina motiv med naturliga färger och mjuka kontraster.

Fotopapper halvmatt Naturliga färger, halvmatt yta

Fotopappret av hög kvalitet från FUJIFILM framhäver de naturliga färgerna i dina bilder, med sin halvmatta yta. Alla detaljer i dina bilder återges med hög skärpa.

Finns för Väggkalender A3, Väggkalender A4 och Väggkalender kvadratisk

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Fotopapper premiummatt Mjuka färger, professionell look

Detta premiumfotopapper från FUJIFILM återger dina bilder med fina detaljer och hög skärpa på en matt yta utan reflektioner.

Pappret går att välja för Väggkalender A4, A3 och Kvadratisk.

FOTOKALENDER

Tolv bilder är allt du behöver för den perfekta gåvan. Designa den snabbt och enkelt! Ge bort ett år av bilder och glädje.

Sätt din personliga prägel på hela året med en personlig fotokalender. Då du själv väljer motiv och startmånad finns det inget hinder för att göra din egen unika fotokalender till dig själv eller ge den som present till vänner och bekanta – hela året är nu kalendersäsong. Upplev hur enkelt det är att göra din egen kalender med foto – se mer här!

Vill du har översikt över hela året kommer vår vackra årskalender vara ett uppenbart val. Du kan också välja att använda den praktiska tremånaderskalendern där du kan se dina aktiviteter ett kvartal åt gången. Naturligtvis kan du också välja den traditionella kalendern där varje månad har sitt eget blad – välj mellan de vackra väggkalendrarna i många olika format: från den vanliga i A4 – både som högformat och i panorama – eller den något större fotokalendern i A3 eller den största i A2-format.

Vill du att din kalender ska skilja sig lite extra från mängden så prova den vackra kvadratiska fotokalendern på fotopapper.

Du kan välja mellan flera papperstyper för våra vackra kalendrar. Hitta precis den papperstyp som du tycker bäst om och skapa ett mästerverk som kommer väcka glädje hela året om. Oavsett om du väljer standardversionen på digitaltryck, eller kanske ett mer exklusivt uttryck med dina motiv på högglanspapper, eller det kraftiga fotopappret, kommer du alltid vara säker på att få en unik produkt av hög kvalitet som sprider glädje alla årets dagar.

Gör din nästa fotokalender extra personlig med hjälp av några av de många mallarna eller anpassa varje enskild månad fritt efter ditt eget hjärta.

En personlig födelsedagskalender gör det till en sann förnöjelse att komma ihåg din systers eller bästa väns födelsedag. Med dina bilder i kalendern kommer ingen födelsedag glömmas bort. Har familjemedlemmarna födelsedag under var sin månad är det perfekt att använda en bild av dem till respektive månad – då har man något att glädja sig till hela månaden.

Väggkalendern i A2-format är ett särskilt stort format där dina bilder bli framkallade på exklusivt fotopapper. Gör ditt eget konstverk till dig själv eller ge kalendern som present till mor- och farföräldrarna – fylld med bilder av barnbarnen. Alla kan använda en kalender i present!

Kom ihåg alla dina aktiviteter med en planeringskalender! Kom ihåg grannens grillfest, svärmors födelsedag, kusinens barndop eller de viktiga mötena med banken. Med denna praktiska och personliga kalender gör du det enklare för dig själv och dina familjemedlemmar att komma ihåg morgondagens aktiviteter och händelser.

En personlig bordskalender antingen på hemmets skrivbord eller kanske på ditt jobb? Ha alltid en kalender stående framme när du behöver den! Enkel att överskåda och lätt att gå till. Det blir en sann förnöjelse att planera.

Gör väntetiden till jul lite sötare med en personlig chokladkalender.

Oavsett om din fotokalender ska vara en väggkalender, planeringskalender eller bordskalender, så har Elgiganten Fotoservice den helt rätta kalendern till ditt behov. Välj mellan många olika slags format, papperstyper och designer – det kommer garanterat finnas något för din smak.