CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 20% på din första fotobeställning - Se dina kundfördelar här

Kundservice
Kontakta kundservice:
(0) 101 012 488

Fotokalender

Återupplev alla fina minnen från det gångna året, månad för månad i en kalender för det nya året.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Fotokalender

Återupplev alla fina minnen från det gångna året, månad för månad i en kalender för det nya året.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Fotokalender Slider

Väggkalender A4

Vår mest populära kalender.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN
Fotokalender Slider

Bordskalender kvadratisk

En fotokalender med egna bilder i ett modernt format

Visa produkt

Kökskalender stor

Praktisk kalender i extra långt format

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Designkalender

Botaniskt, snyggt eller ett lekfullt? Hitta din favorit bland de många designmallarna!

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Våra fotokalendrar

Skapa en helt unik kalender med dina egna bilder - antingen till dig själv eller som en personlig present.

Äntligen är årets julkalendrar här!

Våra mest populära kalendrar

Bords- och planeringskalendrar

Hur vill du beställa din kalender?

Du har följande möjligheter

Appen CEWE Fotovärld

  • Designa och beställ var du än är
  • Enkla designmöjligheter
  • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

  • Många designmöjligheter
  • Enkel installation på PC eller MAC
  • Spara projekt lokalt i din dator

Beställ online

  • Snabb och enkel beställning
  • Ingen installation nödvändig
  • Fungerar på alla enheter

Exklusivt papper

Välj mellan fyra fantastiska papperskvaliteter
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Köp mer = spara mer

Fotokalender Beställ 3 st och få 10% rabatt

Kod: 3CAL10

Fotokalender Beställ 4 st och få 15% rabatt

Kod: 4CAL15

Fotokalender Beställ 5 och få 20% rabatt

Kod: 5CAL20

FOTOKALENDER

Sätt din personliga prägel på hela året med en personlig fotokalender. Då du själv väljer motiv och startmånad finns det inget hinder för att göra din egen unika fotokalender till dig själv eller ge den som present till vänner och bekanta – hela året är nu kalendersäsong. Upplev hur enkelt det är att göra din egen kalender med foto – se mer här!

Vill du har översikt över hela året kommer vår vackra årskalender vara ett uppenbart val. Du kan också välja att använda den praktiska tremånaderskalendern där du kan se dina aktiviteter ett kvartal åt gången. Naturligtvis kan du också välja den traditionella kalendern där varje månad har sitt eget blad – välj mellan de vackra väggkalendrarna i många olika format: från den vanliga i A4 – både som högformat och i panorama – eller den något större fotokalendern i A3 eller den största i A2-format.

Vill du att din kalender ska skilja sig lite extra från mängden så prova den vackra kvadratiska fotokalendern på fotopapper.

Du kan välja mellan flera papperstyper för våra vackra kalendrar. Hitta precis den papperstyp som du tycker bäst om och skapa ett mästerverk som kommer väcka glädje hela året om. Oavsett om du väljer standardversionen på digitaltryck, eller kanske ett mer exklusivt uttryck med dina motiv på högglanspapper, eller det kraftiga fotopappret, kommer du alltid vara säker på att få en unik produkt av hög kvalitet som sprider glädje alla årets dagar.

Gör din nästa fotokalender extra personlig med hjälp av några av de många mallarna eller anpassa varje enskild månad fritt efter ditt eget hjärta.

En personlig födelsedagskalender gör det till en sann förnöjelse att komma ihåg din systers eller bästa väns födelsedag. Med dina bilder i kalendern kommer ingen födelsedag glömmas bort. Har familjemedlemmarna födelsedag under var sin månad är det perfekt att använda en bild av dem till respektive månad – då har man något att glädja sig till hela månaden.

Väggkalendern i A2-format är ett särskilt stort format där dina bilder bli framkallade på exklusivt fotopapper. Gör ditt eget konstverk till dig själv eller ge kalendern som present till mor- och farföräldrarna – fylld med bilder av barnbarnen. Alla kan använda en kalender i present!

Kom ihåg alla dina aktiviteter med en planeringskalender! Kom ihåg grannens grillfest, svärmors födelsedag, kusinens barndop eller de viktiga mötena med banken. Med denna praktiska och personliga kalender gör du det enklare för dig själv och dina familjemedlemmar att komma ihåg morgondagens aktiviteter och händelser.

En personlig bordskalender antingen på hemmets skrivbord eller kanske på ditt jobb? Ha alltid en kalender stående framme när du behöver den! Enkel att överskåda och lätt att gå till. Det blir en sann förnöjelse att planera.

Gör väntetiden till jul lite sötare med en personlig chokladkalender.

Oavsett om din fotokalender ska vara en väggkalender, planeringskalender eller bordskalender, så har Elgiganten Fotoservice den helt rätta kalendern till ditt behov. Välj mellan många olika slags format, papperstyper och designer – det kommer garanterat finnas något för din smak.