Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Kort och inbjudningar
Höjdpunkter i vårt sortiment
Dubbla kort

Dubbla kort

Gör din dag till något särskilt och bjud in familj och vänner till festen med vackra och personliga inbjudningskort. Vi har hundratals av designmallar som du kan välja fritt mellan. Du hittar vackra och eleganta inbjudningar för bröllop och födelsedagar till söta inbjudningar för barndop och konfirmation.
från 139,00 kr*

Foto- och vykort

Med ditt personliga kort på fotopapper blir varje hälsning till något mycket mer personligt.
från 69,00 kr*

Menyer och placeringskort

Så hälsas gästerna särskilt välkomna till bröllopsfest, jämn födelsedag, familjefest och andra händelser.
från 89,00 kr*
Individuella kort för varje tillfälle

CEWE CARDS med effektlack

Individuella kort för varje tillfälle

Bröllop

Bröllop

Födelsedag

Födelsedag

Konfirmation

Temakort, inbjudningar och tackkort


Bjud in dina gäster till fest med stil! Med en personlig inbjudan med egna bilder och egen text blir det svårt att tacka nej. De många formaten och designerna gör det enkelt att hitta den perfekta inbjudningen. Oavsett om du bjuder in till ett stort bröllop, barndop, födelsedag, konfirmation eller kanske grillfest, så har vi det helt rätta kortet till dig.
Ska du ha bröllop? Varför inte göra alla dina kort – inbjudningar, bordskort, menykort och inte minst tackkort – med samma tema – gör dina kort med Elgiganten Fotoservice och skapa en helhet till festen.

Vill du skicka en unik hälsning till jul eller säga gott nytt år med ett personligt julkort, så gå på upptäcksfärd i de många designmöjligheterna som finns i vårt enorma arkiv.

Oavsett vilket behov du har – om det är ett bröllop, barnkalas, årsdag, barndop eller konfirmation, så har vi det perfekta kortet till dig.

En personlig inbjudan till bröllop är ett måste. Gör det komplett med tackkort med samma design efter bröllopet. Eller ett tackkort efter komfirmationen med den stora dagens bästa bild? Det är du som bestämmer! Kanske behöver du inte någon speciell anledning, utan vill bara säga tack till en vän eller familjemedlem?

Få dina personliga kort eller inbjudningar som vykort eller vikkort i olika storlekar. Perfekt till just den händelse som du vill bjuda in till.

Ge dina fotokort ett helt unikt uttryck med olika papperstyper såsom högglans, lyx eller standard. Möjligheterna är många och resultatet kommer med all säkerhet väcka stor glädje.

Prova själv att göra ditt eget fotokort – se hur enkelt det är här!


Våra många mallar gör det möjligt för dig att göra dina inbjudningar, bordskort, menykort eller tackkort som du vill! Skapa en rolig inbjudan till barnkalaset med en traktor på framsidan eller kanske med en bild på barnet sittandes på en häst? De många möjligheterna gör det busenkelt att göra en inbjudan som du vill ha.

Gå på upptäcksfärd i vår prisbelönade software och upplev de många möjligheterna som finns för att göra den perfekta fotohälsningen – Elgiganten Fotoservice har korten om du har festen.
Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här