Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Bli redo för skolstarten med en personlig touch

Återgå till vardagen igen med personliga, smarta och praktiska fotoprodukter som passar perfekt i skolväskan

Klar, färdiga, skolstart! Efter ett magiskt sommarlov väntar skolan igen. Gör dig redo för skoldagarna och gör skoltiden lite roligare med en massa vackra och praktiska fotoprodukter som pryds med dina eller barnens favoritbilder. Vad sägs om en smart drickflaska för skolväskan, fina färgpennor eller en ny, praktisk studiekalender? Få inspiration på olika fotoprodukter som ger den bästa möjliga skolstarten.

Släck törsten på ett coolt sätt under hela läsåret

Drickflaska med en bild av två barn som står på en brun pall
En personlig drickflaska är både smart och praktisk för skoldagen

Med skoldagar fulla av aktiviteter, lek och fritid är det svårt att inte bli törstig! Som tur är kan både unga och gamla njuta av en smart och praktisk drickflaska. Flaskan är lätt att ha med sig i skolväskan och den kan lätt bäras med till lekplatsen, fotbollsplanen eller till idrottslektionerna. Du kanske vill dekorera drickflaskan med några av alla nya minnen från semestern eller sommarlovet? För timmarna vid skrivbordet är en magisk mugg perfekt för varma drycker. När den blir varm trollas bilden på muggen fram – ganska coolt, eller hur?

Håll koll på möten och läxor från början av läsåret

En anteckningsbok dekorerad med en bild på framsidan, av förälder och två barn, står upp mot en vas på ett brunt bord
Med studiekalender och anteckningsbok är det enkelt att hålla koll på alla möten och anteckningar

Med en studiekalender, dekorerad med personliga bilder, blir det lite roligare att hålla koll på möten och andra göromål. Få en överblick över läxor, handbollsträning, lov och mycket mer, med en personlig och snygg studiekalender som du designar för årets skolstart. Det finns gott om plats i kalendern för att lägga in allt du behöver hålla redo på. För att göra anteckningar på lektioner, läxor eller för att öva på bokstäver och ord är en anteckningsbok en självklar följeslagare. Designa anteckningsboken med en fin bild och gör en personlig anteckningsbok för skolstarten.

Gör lite mer av att läsa

Ett barn sitter och läser i en bok och använder en remsa med bilder för att hålla reda på raderna i boken
Bildremsor är perfekta som små medhjälpare för läsning eller som fina bokmärken i skolböcker

I skolan läser man ganska ofta. Gör läsningen lite mer praktisk med dessa fina bildremsor som du kan få med dina eller barnens favoritbilder. Bildremsorna är praktiska medhjälpare för att följa raderna i boken, så att den blir lite lättare att läsa. När det är dags för en paus är den dessutom ett fint och praktiskt bokmärke – så då vet du var du ska fortsätta läsa igen senare. Du kan även designa klistermärken med dina egna bilder för skolstarten, så att skolböckerna blir både vackra och lätta att känna igen. Du kan designa dem med namn, fina bilder och cliparts, så du får fantastiska namnlappar till böcker, matlådor och mycket mer.

Börja skolan med fina färger och ett extra fint lunchpaket

Ett barnsitter och ritar blommor med kritor från Faber-Castell
Släpp loss din kreativitet och fantasi med de vackra färgpennorna från Faber-Castell

Med de fina akvarellpennorna och färgpennorna från Faber-Castell kan man släppa lös sin kreativitet och fantasi. Färgpennorna skyddas i en metalllåda, där du eller ditt barn kan få sin alldeles egen bild. Då är det lätt att se vem färgpennorna tillhör. När klockan ringer för lunchrasten är det extra coolt att dra upp en helt personlig matlåda ur skolväskan. Designa en unik matlåda för barnen med ett fint sommarminne på locket - då blir matpaketet och skolstarten definitivt lite roligare. Matlådan passar även bra för vuxna, och för annat innehåll än lunch.

Första skoldagen är en viktig milstolpe, så kom ihåg att ta många bilder. Senare kan du samla alla bilder i en fin fotobok. På så sätt bevarar du alla minnen från första skoldagen på ett fint sätt, och sedan är det roligt för både barn och föräldrar att bläddra i boken – både strax efter skolstarten och många år senare, när barnen har vuxit upp upp. Du kan också göra en årsbok fylld med höjdpunkter från det gångna året, där du kan infoga några av bilderna från skolstarten .

Hoppas du har blivit inspirerad för hur du och barnen kan bli redo för skolan. Riktigt bra skolstart!