Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Gör konfirmationsfesten personlig och genomtänkt med vackra fotoprodukter

Hos oss på CEWE kan du välja från ett stort utbud av olika fotoprodukter som är perfekta både som presenter och som dekoration för alla årets konfirmationer.

Ska du ordna en konfirmationsfest i år? Då har du säkert en hel del planer och förberedelser på gång. Det är aldrig för tidigt att få styr på allt det praktiska kring konfirmationen. Här får du fina tips och idéer på hur du kan använda olika fotoprodukter från CEWE för att skapa en vacker och genomtänkt konfirmationsfest. Du får dessutom inspiration för den mest unika konfirmationspresenten du kan ge bort - en CEWE FOTOBOK fylld med bilder från konfirmandens liv.

Bjud in gästerna med personliga inbjudningskort

Ingen konfirmationsfest utan gäster. Bjud in vänner, familj och grannar till festen med vackra konfirmationsinbjudningar som du designat själv. Det går att få precis det utseende på inbjudningarna som du vill ha – oavsett om du är ute efter en traditionell, stilren eller modern look.

När du designar inbjudningarna själv blir de extra snygga och personliga. Det finns många olika designmallar för att enkelt skapa inbjudningarna, eller så kan du välja att designa dem helt själv från grunden. Oavsett hur du väljer att designa dem, får du ett personligt, vackert och professionellt resultat!

Använd fina placeringskort för att visa gästerna till sina platser

Placeringskort är både dekorativa och praktiska på konfirmationsbordet. Precis som med konfirmationsinbjudningarna kan du designa placeringskorten själv, precis som du vill. Välj ett och samma tema, färg eller stil för både inbjudningar och bordsplaceringsskort – det skapar en fin röd tråd på konfirmationsfesten.

Låt placeringskorten bli en del av utsmyckningen på bordet och placera dem exempelvis på ett vinglas eller ovanpå servetten på tallriken. Förutom att vara dekorativa ger placeringskorten dessutom gästerna en enkel överblick över var de ska sitta. Placeringskort är en oumbärlig del av en vacker, personlig och komplett konfirmationsfest!

Presentera maten med vackra menykort

Maten spelar en viktig roll på konfirmationsfesten och många gäster är säkert nyfikna på vad som står på menyn. Dekorera bordet med hemdesignade menykort, och gör det enkelt för gästerna att hålla koll på vilka rätter de kommer att serveras.

Lägg några menykort på olika ställen på bordet och låt dem bli en del av dekorationen på konfirmationsbordet. Du kan även placera en meny vid varje sittplats, så att alla gäster får sin egen meny. Du kan få precis det utseende på menyerna du vill, genom att designa dem själv. Det är enkelt, smidigt och går snabbt!

Framkalla bilder på konfirmanden för personlig dekoration

@michelleahrenkilde

Förutom alla dekorationer på bordet och vajande flaggor kan du framkalla bilder på konfirmanden och använda som roliga och personliga dekorationer på festen. Med framkallade bilder, retro prints eller bildremsor kan du skapa några supersnygga och vackra bilder som du kan inreda festlokalen med.

Låt bilderna hänga från taket i ett snöre med klämmor, sätt upp bilderna på väggarna med dekortejp eller dekorera rummet med heliumballonger med snören, där bilderna hänger i snörets ände. En festlig, annorlunda och personlig dekoration till konfirmationen!

En helt unik och personlig present till konfirmanden

Med en CEWE FOTOBOK i konfirmationspresent ger du bort den mest personliga, varma och kärleksfulla konfirmationspresenten. Utforska ditt bildarkiv och välj ut en massa fina och härliga bilder på konfirmanden, hela vägen från barndomen till idag. Det kan vara bilder på konfirmandens dop, från en teaterföreställning på dagis, från första dagen i skolan eller från roliga födelsedagar – olika bilder som berättar något om konfirmandens liv.
Designa en unik fotobok med bilderna och dekorera bokens sidor med fina färger och dekorativa cliparts. Välj en vacker inbindning och en snygg papperstyp, och dekorera fotoboken med effektlack för en exklusiv och elegant look. Det finns ett hav av designalternativ och färdiga designmallar, så att du kan skapa en vacker fotobok som passar precis till den konfirmand du ska ge boken till.

För att göra fotoboken ännu mer personlig kan du skriva små texter och anteckningar vid de olika bilderna i boken. Det är superenkelt att designa en fotobok till konfirmanden – designa den online, i vårt kostnadsfria och populära designprogram eller i vår app CEWE Fotvärld. Med en CEWE FOTOBOK har du garanterat en unik present som kommer att skapa många leenden och som varar för evigt!

Tips: När konfirmationsdagen är över och kameran är fullproppad med bilder kan du även ge konfirmanden en CEWE FOTOBOK som en minnesbok, fylld med bilder från en härlig och minnesvärd dag. Det är både roligt och mysigt att titta i minnesboken strax efter konfirmationen och ett härligt minne att återuppleva många år senare.