Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Ett personligt hem med väggbilder och fotokalendrar

De perfekta julklapparna till hela familjen – eller till dig själv.

Det finns inget härligare än ett hem med personliga bilder och fina detaljer. Det är lätt att göra sitt hem välkomnande och personligt genom att inreda det med vackra väggbilder och fotokalendrar. Det är både lätt, roligt och mysigt att designa sin alldeles egen unika inredning.

Dekorera hemmet med personliga väggbilder

Hitta din favorit bland spännande material, ramar och format

Oavsett om du behöver inreda ett helt nytt rum, eller om hemmet bara behöver lite förnyelse här och där, är det lätt att piffa upp hemmet med vackra väggdekorationer. Inred ditt hem med dina bästa bilder, och låt underbara minnen och fina upplevelser få sin plats i ditt hem. Välj väggbilder som passar med din inredningsstil och se fram emot att uppleva vilken effekt bilderna ger.

Du kan använda dina väggbilder på många olika sätt, beroende på vilket utseende du vill ha. Samla flera olika bilder tillsammans och skapa en bildvägg, eller låt bilderna stå fritt snett upp mot en vägg. Bara fantasin sätter gränserna för hur du kan inreda ditt hem med väggbilder.

De personliga väggbilderna skapar inte bara glädje i ditt eget hem – de är också en perfekt present att lägga under granen till far- och morföräldrarna eller andra nära familjemedlemmar. För vad är bättre att både ge och få än en helt unik julklapp från de du älskar mest?

Kolla in alla spännande material, ramar och storlekar och hitta din favorit bland våra väggbilder.

Håll ordning på viktiga dagar med en fotokalender

Med en väggkalender kan du visa upp en ny vacker bild varje månad

En personlig fotokalender är både vacker för ögat och praktisk för hela familjen. Med en fotokalender blir det också lite roligare för alla familjemedlemmar att hålla koll på viktiga dagar och aktiviteter när man kan njuta av de fina bilderna under tiden. Använd julen som ett tillfälle att ge bort en personlig fotokalender i present till nära och kära.

En vacker kalender med härliga bilder skapar glädje för alla. Du kan också använda det nya året som en möjlighet att skapa årets fotokalender för hemmet. Välj mellan bland annat väggkalendrar, möteskalendrar och bordskalendrar. Använd din fotokalender som en vacker och praktisk dekoration i ditt hem.

Hos oss hittar du fotokalendrar i många olika format, ett stort utbud designmallar och till och med fotokalendrar .

Tre tips för att skapa en fotokalender

Du skapar snabbt och enkelt flera kopior av din kalender

Här får du tre tips på hur du skapar en fotokalender som både är vacker, berättar fina historier och har en röd tråd.

  1. Välj en sammanhängande stil för kalenderbilderna. Exempelvis bilder i samma färgnyanser, starka färger eller i svartvitt.
  2. Bestäm ett tema, som naturbilder roliga bilder, porträtt eller något helt annat.
  3. Starta din kalender i den månad som passar dig bäst. Många kalendrar löper från januari till december, men om det passar dig bättre att din kalender börjar med mars kan du enkelt välja det.

Designa unika och personliga fotokalendrar i julklapp redan idag.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og kort och inbjudningar*
  • Rabatter på kommande köp
  • Information om nya produkter
  • Gåvoidéer för hela familjen med dina bilder
  • Tävlingar
  • ..och mycket mer
Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Din registrering...

endast 1 klick saknas

Av säkerhetsskäl får du snart en e-post med en bekräftelselänk. Klicka på länken i e-posten för att bekräfta din prenumeration och för att kunna utnyttja dina välkomstförmåner.

Du kan när som helst avsluta din prenumerationen på vårt nyhetsbrev. Det gör du genom att antingen klicka på avregistreringslänken längst ner i våra nyhetsbrev, eller när du har loggat in på "Mitt konto" på vår hemsida.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.