Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Presenten till den som har allt

Få Leonoras tips på varför en bildpresent alltid uppskattas och är en säker succé!

Fotografen och instagrammaren Leonora Grigat har alltid varit intresserad av fotografi och bilder framkallade på papper. Speciellt sedan hon blev mamma till Nova tycker hon att alla fina bilder på Nova är helt geniala som presenter eftersom de kan användas i många olika sammanhang och på många olika slags produkter.

Vi har pratat med Leonora om varför fotoprodukter är så fina presenter.

Leonora har gjort många fotoprodukter de senaste åren, allt från fotoböcker till förstoringar och kalendrar. Hon tycker att fotopresenterna - oavsett om de är till henne själv eller till andra - är ett bra sätt att minnas alla favoritbilder på. Ofta har man bara bilderna i telefonen eller kameran och där glömmer man lätt bort dem.

"Alla blir glada av att öppna ett paket som innehåller en fotopresent med en personlig bild på. Enligt min mening är det en av de bästa gåvorna att få, eftersom det är ett minne för livet ”. Just av den anledningen har Leonora gett bort massor av fotoprodukter som gåvor till sina egna föräldrar och svärföräldrar, som annars egentligen "har allt". Men just presenter med bilder på, som Leonora har tagit, är en gåva som bara Leonora kan ge - och därför är det den allra bästa presenten.

Vill du ge bort en present full med kärlek och en unik gåva som bara du kan ge bort? Kika igenom din telefon och kolla hur många bilder du har som passar bra för att designa fotopresenter med. Om du har en favoritbild kan du till exempel skapa en canvasförstoring, precis som Leonora, en mugg eller ett pussel. Om du har tolv fina bilder kan du designa en väggkalender, och om du har ännu fler bilder är en fotobok en present som varar länge.

Ta en titt på vårt utbud och hitta den perfekta fotopresenten