Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Måndag & Söndag: 9:00-22:00**
Kort och inbjudningar > Guld, silver och Strukturtryck
Effektlack
Effektlack

CEWE CARDS med effektlack

Vackra detaljer med den elegant guld- eller silvertryck eller med strukturtryck. Var och en av de tre attraktiva effekterna uppmärksammar både fysisk och optiskt och på det viser framstår ditt budskap effektfullt.
Guld

Guldtryck

Dina personliga kort får en speciell elegant effekt med den skinande guldförädlingen. Till bröllop, jul och andra fester blir dina kort helt unika med våra stilfulla mallar kombinerat med guldtryck och dina bästa bilder.

Vårt kvalitetspapper med en vikt på 300 g/m2 och den märkbara guldtryck gör dina kort till en oförglömmelig upplevelse.Förgyll dina budskap!

 

Silver

Silvertryck


De strålande detaljerna är inte bara optiskt tilltalande utan känns också riktigt bra på våra kraftiga kvalitetspapper som har en vikt på 300 g/m2. Med en lätt upphöjd struktur ger det en vacker 3D-effekt på ditt kort.
Strukturtryck

Strukturtryck

Raffinerad design: Med strukturtryck kan du framhäva utvalda element på ditt kort. Speciellt färgrika element blir extra fint framträdande. Den transparenta lacken ser till att intensifiera färgerna och förstärker därmed uttrycket av din design.

Högglansförädlingen kan tydligt märkas på ytan av vårat kraftiga kvalitetspapper som har en vikt på 300 g/m2.
Designa dina CEWE CARDS med effektlack
Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort (klassisk) (Set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort XL stående (set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Set med 10 stk. Perfekt till dina tackhälsningar och inbjudningar

Dubbla kort XL liggande (Set med 10 stk.)

Guld-, silver- och strukturtryck

Dekorera dina kort och inbjudningar med vackra detaljer i guld-, silver- eller strukturtryck

Sätt pricken över i:et på dina personliga hälsningar och inbjudningar, med fina effekter i metalliska färger och med lackdetaljer som man både kan se och känna. Hos Elgiganten Fotoservice kan du lägga till lite extra magi och stil på dina CEWE CARDS med strukturtryck som ger dimension och ett exklusivt utseende. Det är lätt, snabbt och roligt att göra helt unika och personliga kort som gläder alla mottagare.

Fånga uppmärksamheten med fina och personliga kort

De vanliga korten och inbjudningarna hör till historien, nu när du kan designa ditt eget kort hos Elgiganten Fotoservice. Du kan späcka dem med foton och dekorera dem med fina och eleganta detaljer som fångar blicken och framhäver dina bilder.


Du kan välja mellan tre olika strukturtryck som ger ett särskilt utseende till dina CEWE CARDS:


  1. Guldtryck
  2. Silvertryck
  3. Klart tryck med effektlack

De metalliska guld- och silvertrycken ger dina kort ett elegant och inbjudande utseende. Det passar perfekt till högtider och särskilda händelser, som t.ex. bröllop och jubileum. Effektlacken ger en 3D-effekt till de utvalda områdena på kortet. Det fångar uppmärksamheten och ger ett modernt utseende som framhäver färgerna i dina foton och text. Den klara effektlacken passar bra på konfirmationsinbjudningar, bordsplaceringskort och firmajulkort med logga. Det ger en diskret men exklusiv look.Lägg till vackra detaljer och låt din hälsning överstråla alla andras

Vill du försäkra dig om att dina kort och inbjudningar blir värdesatta och kommer att hänga framme länge? Varför inte göra dem oemotståndliga genom att dekorera dem med personliga foton och fina detaljer?


Framhäv texten på ditt korts framsida eller använd effektlacken till att framhäva dina bilder på inbjudan. Med Elgiganten Fotoservice får du massor av möjligheter att göra din hälsning ännu mer enastående och 100 % personlig.


Låt t.ex. lite av julens magi falla över årets julkort genom att dekorera dem med vacker effektlack i guld eller silver. De metalliska färgerna kommer inte bara att framhäva dina bilder och din hälsning, de passar även perfekt för högtider och kommer att gnistra i skenet från alla julljusen.


Eller sätt vackra och stämningsfulla guld- eller silverdetaljer på bröllopsinbjudan, då har du satt ribban för dagen och festen. Du kan eventuellt använda samma strukturtryck på bordsplaceringskort, menykort och tackkort. På det sättet skapar du en röd tråd i din dekoration.


Med Elgiganten Fotoservice har du rika möjligheter att skapa ett unikt och fint resultat som kommer att gläda både dig och mottagaren.


Se här hur lätt det är att designa dina egna kort.Med Elgiganten Fotoservice är det alltid lätt att göra en vacker design

Det är inte svårt att designa fina och personliga hälsningar när du använder Elgiganten Fotoservice. Du kan välja mellan många designmallar som på olika sätt framhäver din hälsning och dina bilder med strukturtryck. Du kan beställa direkt från vår hemsida eller via vårt gratis beställningsprogram.


Du beställer dina CEWE CARDS så här:  1. Välj vilket slags kort du vill designa
  2. Välj mall och vilket strukturtryck
  3. Ladda upp och sätt in dina bilder
  4. Lägg till din text och eventuella cliparts eller andra detaljer
  5. Lägg i varukorgen och genomför beställningen – så sköter vi resten.

Vi vill att du blir nöjd med resultatet på dina kort och därför ger vi alltid 100 % nöjdhetsgaranti på alla våra CEWE CARDS. Därmed får du ett nytt tryck på dina kort eller tillbaka pengarna om du inte är nöjd med det slutliga resultatet.


Om du stöter på problem på vägen är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice som sitter redo med kunnig vägledning på telefonnummer (0)101 012 488 eller mail.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här