Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Tipa award
CEWE FOTOBOK-omslagen övertygade den internationella juryn
29 förlag från välkända fototidningar från hela världen valde vinnaren av 2018 TIPA World Awards i april. I kategorin ”Best Photo Print Service” vann CEWE med deras effektlack till CEWE FOTOBOK Hårdpärm.


Internationellt övertygande

“The Technical Image Press Association (TIPA) award” är känd som det mest prestigefyllda priset för fotoprodukter världen runt. Beslutet om vem som får priset baseras på vanliga produkttester, utförda av en oberoende panel och som informerar läsare om innovationer inom fotobranschen. CEWE tilldelades priset “TIPA World Award” i kategorin “Best Photo Print Service”. Det var möjligheten att ytterligare dekorera CEWE FOTOBOK-omslagen med specialeffekter som övertygade den internationella juryn. Effektlack, guld- och silvertryck kan läggas till för att dekorera den individuellt designade hårdpärmen för att ge en lyxig och unik finish. "Vi är mycket glada att juryn med erfarna jurymedlemmar valde att ge priset till CEWE FOTOBOK och dess urval av speciella effekter,” säger CEWE Chief Marketing Officer Thomas Mehls. "Med våra produkter ser vi till att foton inte bara ligger orörda på datorn eller kameran, utan kan bli sedda och berörda istället. The TIPA World Award uppmuntrar oss att fortsätta varje dag med att se till att våra kunder får njuta av deras foton. CEWE FOTOBOK erbjuder ett brett urval av storlekar, papperstyper, omslagsvarianter och andra anpassningar i hela världen. Denna enastående flexibilitet betyder att våra kunder har full kreativ kontroll att designa den perfekta, personaliserade fotoboken.” Utöver omslageffekterna kommenterade TIPA-medlemmarna även på den intuitiva designprocessen som gör att alla, oavsett erfarenhetsnivå, enkelt kan skapa deras egen, personliga bok: ”En online steg-för-steg-process gör valet och utformningen av boken enkelt,” var sammanfattningen av juryns bedömning.


Stort urval för personliga resultat
Omslaget för varje CEWE FOTOBOK kan designas så att det utstrålar känsla, vilket skapar nyfikenhet kring innehållet genom valet av bilder, design och material. Våra unika effekter som våra kunder kan välja på omslaget Hårdpärm, låter ett urval av designelement såsom Cliparts, texter och ramar dekoreras med effektlack, guld- och silvertryck. Kunderna kan också använda effekterna för att ge hela omslaget en briljant touch genom att använda glanseffekten över hela ytan, kombinerat med en rad olika specialelement för bakgrunden. Utöver hårdpärmen, finns även andra material såsom mjukpärm, häfte, läder och canvas tillgängliga (utan effektlack).