Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
010-101 24 88

De nya funktionerna i vårt beställningsprogram

Vi gör det ännu lättare för dig att beställa CEWE FOTOBOK och andra produkter

Nytt enklare designverktyg

Nu har designen av dina fotoprodukter blivit ännu enklare: Vi har gjort om kontrollerna och optimerat vissa områden så att du snabbare kan komma till de funktioner du vill använda. Dessutom kan du nu använda hjälpfunktionen för varje designsteg, så att du kan få svar på de vanligaste frågorna med bara ett enda klick.

Välj mellan ännu fler stilar för din fotobok

Över 30 stilar är förinstallerade - och du kan ladda ner ännu fler! Vi har lagt till nya fina stilar så att du enkelt kan designa en enhetlig CEWE FOTOBOK. Våra stilar är förutformade sidor som innehåller bakgrunder, illustrationer och ramar. Du kan sortera dem efter specifika ämnen och tillfällen.

Nya bokmallar för varje tillfälle

Vill du designa en CEWE FOTOBOK för ett specifikt tillfälle? Nu är det ännu enklare! Oavsett om temat är bröllop, bebis eller resa hittar du nya bokmallar för olika ämnen. Ladda bara ner din favorit, infoga bilder och text och anpassa efter behov.

Få hjälp av assistenten

Man har ofta många bilder att välja mellan, och det kan vara en tidskrävande uppgift att välja ut de bästa. Vår förbättrade fotoboksassistent hjälper dig att välja dina bästa bilder och att fördela dem automatiskt på sidorna i din fotobok. På så sätt kan du börja designa din fotobok ännu snabbare.

Bättre bildbeskärning tack vare ansiktsigenkänning

Inga fler avskurna huvuden på bilderna i din CEWE FOTOBOK: Den nya ansiktsigenkänningen hittar det bästa bildutsnittet i dina porträtt. Den smarta funktionen upptäcker om det är en människa med på bilden, och på det sättet kan du vara säker på att alla människor visas på rätt sätt i din bok.

CEWE FOTOBOK med effektlack

År 2018 fick vi ett TIPA-pris för denna innovation. CEWE FOTOBOK med hårt omslag med effektlack, guld, silver eller roséguld är nu också tillgänglig i formatet XXL panorama. Du kan välja mellan olika färdiga mönster eller släppa loss din kreativitet.

Heltäckande effektlack på din CEWE FOTOBOK

Det finns över 50 nya bakgrunder och över 100 nya designelement med effektlack för CEWE FOTOBOK. Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och har lagt till nya abstrakta och geometriska former.

Nya trendiga kalenderformat

Nu finns den fyrkantiga väggkalendern också i XXL-format (45 x 45 cm). Dessutom finns det nu också tre eleganta papperstyper för fyrkantig väggkalender i XL-format (30 x 30 cm).