Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
CEWE FOTOBOK > CEWE FOTOBOK Pure

Din historia i 22 bilder – stilfullt och modernt!

Du kan designa ett minne för alla tillfällen inom loppet av några få minuter. Vår nya CEWE FOTOBOK Pure låter dig föreviga dina härligaste ögonblick, och ger dina favoritmotiv ett modernt uttryck.

 • Praktiskt, kvadratiskt format på ca. 15 x 15 cm
 • Hårdpärm med bild och titel
 • Personligt förord på den första sidan
 • 22 matta sidor med utmärkt kvalitet
 • Designas snabbt och enkelt med dina smartphonebilder
 • Perfekt skyddad i en elegant slipcase
 • En unik present för alla tillfällen
 • 169,00 kr*
CEWE FOTOBOK Pure
Pure mindre, lätt skapad

Produktinformation

Elegant etui

Elegant etui

Med slipcasen är din CEWE FOTOBOK Pure skyddad på ett snyggt sätt.
Papperskvalitet

Papperskvalitet

De matta vita sidorna återger alla bilder i utmärkt kvalitet.

Vår app CEWE FOTOBOK Pure

CEWE FOTOBOK Pure app - enkel
CEWE FOTOBOK Pure app - personlig
CEWE FOTOBOK Pure app - pure

Du kan ladda ner vår app CEWE FOTOBOK Pure till din smartphone här:


nöjdhets garanti

Toppkvalitet och utmärkt service är vår största styrka.

Därför ger vi dig 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE FOTOBOK.

Fler CEWE FOTOBOK-format

Stor

Stor

I en CEWE FOTOBOK Stor finns det plats för alla dina historier
XL

XL

Det populära formatet med en storlek på 30 x 30 cm bjuder på många designmöjligheter för dina bilder.
Upptäck nya format

Upptäck nya format

Hitta den passande CEWE FOTOBOKEN för dina minnen. Du kan välja mellan nio olika format.

Gör ett unikt fotoalbum på några sekunder, som ger glädje i många år

Det finns ingen ursäkt att inte göra en fotobok med den nya appen, CEWE FOTOBOK Pure. Med den nya appen är det ännu enklare än någonsin att sätta ihop en fin och personlig bok med några av dina bästa bilder. Det enda du ska göra är att välja dina foton på din smartphone och låta appen sköta resten.

Det enkla och moderna valet

Den nya CEWE FOTOBOKEN Pure från Elgiganten Fotoservice är en liten och enkel fotobok med 22 foton – ett på varje sida. Med Pure-fotoboken kan du sätta ihop ett enkelt och modernt fotoalbum utan problem. Du ska inte bekymra dig om valmöjligheter med layouts, mallar, figurer och text. Det enda du ska göra är att välja dina foton, sätta in en överskrift och eventuellt lägga till ett förord på första sidan. Resten klarar vi åt dig.


CEWE FOTOBOK Pure är en fin kvadratisk fotobok med hårdpärm. Dina foton tryckts på matt och kraftigt papper. I denna fotobok ser dina bilder fina och exklusiva ut. Den enkla och moderna looken bevaras även i inslagningen, eftersom din Pure-fotobok levereras i en fin slipcase som beskyddar boken och ger den ett rått och modernt utseende.


CEWE FOTOBOK Pure är med den enkla designen den perfekta ”nybörjar-fotoboken” om du inte har prövat att designa din egen fotobok förr. Den är lätt att göra och du får inblick i hur fantastiskt det är att bevara de bästa minnena i en fin bok.CEWE FOTOBOK Pure – den perfekta och betänksamma presenten för varje tillfälle

Den söta och fina CEWE FOTOBOKEN Pure från Elgiganten Fotoservice är en fin present till dig själv eller andra. Du kan fylla den med foton från en händelse eller dag som var helt fantastisk. Använd 22 bilder av barnen, från er skogspromenad eller från mormors födelsedag. Det är ett bra sätt att bevara minnena efter en av livets härliga dagar eller stunder.


Använd en CEWE FOTOBOK Pure som en liten extra present eller betänksamhet – t.ex. som värdinnepresent, födelsedagspresent eller i adventskalendern. Fyll den med foton från en särskild dag eller händelse som du har tillbringat med personen: Födelsedag, kortklubb, fest eller liknande och ge en present fylld av minnen och roliga historier. Det är ett perfekt och unikt sätt att visa dina kära att du värdesätter de härliga stunder ni har haft tillsammans och låta dem återuppleva ögonblicken med deras nya fotobok.Beställ din CEWE FOTOBOK Pure utan besvär

Med en CEWE FOTOBOK Pure slipper du besvär och svåra beslut. Den är lätt och snabb att designa och beställa och du kan till och med göra det direkt från din smartphone med vår app till Android och iOS. Du har möjlighet att designa en Pure-fotobok via vår CEWE FOTOSTATION i Elgigantens butiker.


Så här lätt är det att göra en CEWE FOTOBOK Pure:


 1. Ladda ner vår app ”CEWE FOTOBOK Pure”
 2. Välj de 22 foton som du vill ha med i fotoalbumet
 3. Appen gör ett förslag på hur dina bilder kan placeras i boken, men du kan flytta runt på dem som du vill.
 4. Skriv en överskrift på framsidan av boken och sätt eventuellt in ett förord på första sidan.
 5. Beställ boken och motta den efter några få dagar.

Som alltid får du 100 % nöjdhetsgaranti på din CEWE FOTOBOK hos Elgiganten Fotoservice, så att du kan få en ny eller få pengarna tillbaka om du inte är nöjd med resultatet. Du har även möjlighet att återbeställa din fotobok inom 6 veckor, så att du kan få tryckt ett exemplar till om du t.ex. vill ge bort boken till andra. Har du frågor eller problem kan du kontakta kundservice på telefonnummer (0)101 012 488 eller på mail här.

Mycket nöje.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här