Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Landingpage - Vægdeko

Väggbilder med nöjdhetsgaranti!

På endast 10 minuter kan du göra dina väggar extra personliga!

Gör en helt unik dekoration till din vägg med ditt foto som en väggbild från Elgiganten Fotoservice. På endast få minuter kan du ge dina väggar ett helt nytt uttryck som kommer att hålla i många år.


  • Välj ditt foto till väggbilden
  • Välj din favorit bland alla de fina materialen
  • Beställ och ta emot din väggdekoration inom kort

KOM IHÅG: Det är 100 % nöjdhetsgaranti på alla CEWE VÄGGBILDER från Elgiganten Fotoservice. Om du inte är helt nöjd får du ett nytt försök eller pengarna tillbaka.


Kom igång här!

Du bestämmer!

Oavsett vilket foto du väljer att göra din väggbild med – om det är bilden från bröllopet, semesterbilden vid stranden, från skidresan eller barnen på språng – har du helt fria tyglar att göra det bästa av din bild. Hitta din favorit bland alla fina material. De har alla sin egen kvalitet till din bild.

Matcha din väggbild med ett passande upphäng som passar till motivet eller varför inte lägga till en fin ram till din canvas eller affisch?

TIPS:Flera av materialen kan göras exakt efter dina mått – helt utan extra kostnad. Se mer på hemsidan.Vi är flexibla

Oavsett om du väljer att använda vår gratis software eller önskar att göra din väggdekoration direkt på hemsidan kommer du att se ditt ”färdiga” resultat på skärmen igenom hela processen. Du kan enkelt göra justeringar och ändringar i bilden så att du får exakt det uttryck som du vill ha.

Softwaren från Elgiganten Fotoservice gör det möjligt att redigera och lägga till fina effekter till dina bilder om du önskar att ge ditt valda motiv ett särskilt uttryck.

TIPS: Varför inte låta barnen göra deras egna väggbilder till barnrummet? De självklistrande affischerna kan enkelt monteras på de flesta ytor och kan flyttas utan några märken. Låt barnen omge sig med deras favoritfigurer och skapa ett magiskt kungarike på barnrummet.

Med softwaren får du även möjlighet att skapa unika CEWE FOTOBÖCKER – det perfekta fotoalbumet till att tillfällen! Sommaren innehöll kanske fler upplevelser än vad som finns plats till på väggen?

Har du frågor eller behov av hjälp är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice.Elgiganten Fotoservice önskar dig mycket nöje!

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här