Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Akrylglas

Akrylglas (Direkttryck)

Fantastiska konstverk till ditt hem! Bilden trycks direkt bakom akrylglas och håller därför länge och passar bra till badrummet.
från 219,00 kr*

Ge ditt foto en extra dimension bakom akrylglas

Vill du ge dina foton extra djup och färgeffekt kommer din bild bakom akrylglas vara en perfekt möjlighet. Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja mellan två olika versioner av foto bakom akrylglas; direkttryck och med fotopapper.

Foto bakom akrylglas med fotopapper kombinerar det bästa från ditt motiv tryckt på äkta fotopapper och akrylglaset. Först blir ditt foto framkallat på fotopapper och därefter monterat med största noggrannhet på baksidan av akrylglaset. Detta ger ett resultat där färgerna i ditt motiv träder fram till följd av akrylglaset. Ditt foto får även ett fantastiskt djup på grund av akrylglaset som nästan tenderar en 3D-effekt. Placera din väggdekoration på en vägg där det är direkt ljus och se färgerna bli levande.


Med akrylglas med direkttryck blir ditt foto tryckt direkt på akrylglasets baksida. Detta ger ett lätt matt uttryck, där färgerna i motivet blir mer dämpade än på originalbilden. Denna version är perfekt om man vill ha ett resultat där färgerna i bilden inte ska vara för dominerande jämfört med rummet.
Eftersom ditt foto blir tryckt direkt på akrylglaset finns det inte något som stoppar ljuset. Detta betyder att ljus utifrån skiner igenom väggbilden och vidare ut på omkringliggande vägg. Det finns naturligtvis även en möjlighet att själv styra ljuset och placera en ljuskälla bakom ditt foto; på så vis kan du iscensätta ditt motiv till 100 %. Till detta rekommenderas det att använda LED-ljus, eftersom de inte avger värme.


Oavsett vilken version av foto bakom akrylglas du väljer får du en väggbild som garanterat dekorerar varje vägg och skapar beundran hos åskådarna. Är du inte helt nöjd med resultatet kan du vara helt trygg i vissheten om att det naturligtvis är 100 % nöjdgaranti på alla väggbilder bakom akrylglas hos Elgiganten Fotoservice.Den perfekta uppvisningen av ditt vackra motiv

Beroende på vilken typ och storlek på bild bakom akrylglas du har valt, kan du hos Elgiganten Fotoservice beställa olika väggupphäng som ger extra dimension till din väggbild.


Hos direkttryck på akrylglas kan du välja mellan två olika sorters skruvsystem; vid den ena borras ett hål i varje hörn och upphänget monteras därigenom. Var uppmärksam på att hålen placeras i själva bilden, så det ska inte finnas några viktiga detaljer här.
Det andra alternativet är ett kantbeslag, där din väggbild monteras via ett skruvsystem som sitter på utsidan av väggbilden och klämmer sig fast. Vid denna sort är det minimal överlappning på bilden, eftersom bara ca hälften av skruven placeras inom bildens ram. Bägge sorter placerar din väggbild ca 2 cm ut från väggen.


Vid bild bakom akrylglas med fotopapper kan du välja att få monterad med spegelplatta-upphäng, vilket får din väggbild att hänga bara 1 cm från väggen.


Oavsett vilken av sorterna du väljer, kan du naturligtvis välja att inte få väggbeslag monterat. Detta är helt upp till dig.Designa din egen väggbild bakom akrylglas från Elgiganten Fotoservice med bara fyra enkla steg:


  1. Välj önskat foto
  2. Hitta din favoritversion av akrylglaset här på sidan eller installera den gratis mjukvaran
  3. Välj önskat format och placera ditt foto
  4. Lägg i varukorgen och lägg till väggupphäng, om du vill

Efter några få dagar kommer din nya väggbild vara färdigproducerad och redo att levereras till vald plats.Behöver du inspiration?

Hos Elgiganten Fotoservice kan du välja att använda en av de många, vackra bilderna i vårt motivgalleri. Alla bilderna är tagna av professionella fotografer och uppdelade i kategorier för en snabb och enkel överblick. Gå på upptäcktsfärd och hitta din favorit, om din egen bild kanske inte var riktigt bra nog.Tvivlar du om något?

Tveka inte med att kontakta vår kundservice, om du har frågor eller annat. Du kan kontakta oss via telefon (0)101 012 488 eller via mail här.


Mycket nöje med din nya väggbild från Elgiganten Fotoservice.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här