Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar

Individuell, flexibel, modern: Visa dina bästa bilder på ett kreativt sätt med hexagoner!

I glänsande tryck på sexkantiga plattor av hård skumplatta ger dina motiv ett ovanligt intensivt intryck. Arrangera en bild av flera objekt, eller kombinera olika hexagoner i storlekarna 18 x 15,6 cm och 27 x 23,4 cm som ett kreativt collage. Med den valfria Y-biten och magnetupphänget kan du göra ett snyggt konstverk som består av dina bästa ögonblick. Du kan alltid utöka med nya favoritbilder. Perfekt för porträttgallerier, landskapsfoton och resebilder.

Fler fördelar: Kollagen blir större för varje reseäventyr! Sätt upp en ny hexagon efter varje resa. På så sätt kan du få in de nya intrycken in i ditt vardagsrum, som en elegant och personlig väggdekoration.

  • Sexkantiga hård skumplatta
  • Finns i storlekarna 18 x 15,6 cm och 27 x 23,4 cm
  • Många expansionsmöjligheter
  • Häng dina hexagoner var du vill med det praktiska magnetupphänget
  • från 189,00 kr*
hexxas

Bevara dina bästa ögonblick kreativt med hexagoner

Formatöversikt

Formatöversikt

Pynt en væg med dine bedste minder stykke for stykke:
I formaterne 18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm
kan du arrangere dine billeder på et chik måde på kvalitetskakler.
Hexagon på hård skumplatta

Hexagon på hård skumplatta

Materialet är väldigt stabilt och har en lång hållbarhet. Den hårda skumplattan är ett modernt material av hög kvalitet och till lågt pris. Den består av det så kallade hårda skummet (PVC) och är väldigt lättviktig. Din bild trycks med UV-tryck direkt på en vit hård skumplatta, med sju olika färger. På så sätt visar du upp dina bilder med en matt yta på ett mycket elegant sätt.
Y-stycket: Med Y-stycket håller du alltid samma avstånd mellan dina hexagonbilder
Magnetisk montering: Enkelt och okomplicerat - med den praktiska magnetmonteringen får du snabbt dina hexagoner monterade.

Låt dig inspireras!

Ett högkvalitativt collage av hexagoner!

Dina bilder som ett modernt konstverk: Du kan sätta upp dina personliga hexagoner flexibelt, i ett smart konstverk som består av dina bästa stunder och du kan alltid expandera med fler favoritbilder.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här