Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Förstoringar och canvas > Förstoringar

Förstoring på premiumpapper

Förstoring på premiumpapper

Våra förstoringar på premiumpapper är det perfekta valet för dem som älskar sina bilder. Speciellt med tanke på hur många olika möjligheter som finns: Varje papperstyp gör din bild till något alldeles unikt. Gör din förstoring på premiumpapper med vårt stora utbud av designer och layouter.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farvet og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

Förstoring på matt premiumpapper minskar reflektioner och behåller samtidigt bildens naturliga färger.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

Förstoring på pärlemorskimrande premiumpapper kännetecknas vid dess särskilda förmåga att reflektera ljus. På så vis skapas ett helt speciellt djup. Denna egenskap passar särskilt bra om du vill skapa en 3D-effekt.
från 49,00 kr*
POSTER XXL

POSTER XXL

Välj lyxkvalitet. Med en otrolig längd på upp till 3 meter blir din bild på silkesmatt lyxpapper visad på allra vackraste sätt.
från 42,00 kr*
Förstoringar med ram

FÖRSTORINGAR MED RAM

Förstoring med ram blir laminerad på en träplatta, vilket ger bilden ett matt utséende. Gör din alldeles egen väggdekoration genom att använda vårt stora utbud av designer, layouter och ramar.
från 226,00 kr*

Elgiganten Fotoservice har den perfekta storleken på förstoringar till dig och alla dina väggar

Upplev de många möjligheterna som finns hos Elgiganten Fotoservice för att göra om dina foton till vackra förstoringar. Med det stora urvalet av förstoringsversioner finns garanterat även den perfekta versionen till dina väggar.

Hos Elgiganten Fotoservice kan du få dina foton förstorade i en värld av varianter, såsom:


Med långt över 100 olika format att välja mellan kommer du garanterat hitta den perfekta förstoringen hos Elgiganten Fotoservice.

Med flera av våra förstoringar kan du dela upp ditt foto i sektioner och göra en vacker flerdelad väggbild – prova själv och upplev den vackra grafiska effekten som denna lösning har på dina väggar och inte minst rummet i dess helhet. Du kan välja att dela upp din bild i två, tre eller till och med fyra sektioner – hitta din favorituppdelning, luta dig tillbaka och njut av resultatet.

Go big or go home
Det finns en anledning till att vi har valt att ge Förstoring XXL just XXL-benämningen. Med format från bara 20x20 cm och ända upp till imponerande 100x300 cm finns det nästan ingen vägg där ditt foto inte kommer skapa ett blickfång i ett av de vackra formaten.
Det fina matta fotopappret minskar reflexioner och låter därmed fokus koncentrera sig på ditt foto.
Designa din Förstoring XXL här.

Lyx kommer på många sätt

Upplev den vackra effekten som skapas hos förstoringarna på premiumpapper från Elgiganten Fotoservice. Ditt foto trycks på äkta fotopapper och med inte minst fyra olika ytbehandlingar att välja mellan – pärlemor, blankt och matt fotopapper, och silke – kommer det garanterat skilja sig från mängden och skapa blickfång i många år framöver.
Dessutom kommer vår nya Fine Art-förstoring, där ytan är matt och rå vid beröring, garanterat få avundsjuka blickar.
Skapa din Förstoring på premiumpapper här.

Ingen vägg står säker
Med de fina självhäftande förstoringarna är det lekande lätt att dekorera sina väggar: Förstoringens baksida är behandlad med ett skonsamt, men starkt, lim som gör att förstoringen kan monteras på stort sett alla ytor, medan den samtidigt enkelt kan tas ner utan att lämna märken efter sig. Den perfekta lösningen till dem av oss som kanske inte har det bästa ögonmåttet och därför behöver flera försök till att sätta upp bilden rakt.
Den självhäftande förstoringen är perfekt till snedtak, smala trappuppgångar eller om du bara inte vill borra hål i din fina vägg. Starta din inredning med Självhäftande Förstoring här.

En ram runt motivet bevarar fokus
Ditt foto + äkta fotopapper + matchande ram = en säker vinnare!
Hos Elgiganten Fotoservice kan du skapa ett imponerande konstverk med ditt foto förstorat på äkta fotopapper och placerad i en av de många vackra varianterna av träramar. Du kan få din förstoring med ram upp till 50x75 cm och välja mellan två fina ramtyper i upp till nio olika färger.
Upplev de många möjligheterna med Förstoring med ram här.

En väggbild från Elgiganten Fotoservice håller i många år, så resultatet ska vara snyggt
Vi är säkra på att du blir nöjd med din nästa väggdekoration från Elgiganten Fotoservice. Skulle olyckan vara framme och du av någon anledning inte är nöjd, erbjuder vi en 100 % nöjdgaranti.
Oavsett orsak erbjuder vi ett producera din bild igen eller ge dig pengarna tillbaka. Detta är vårt löfte till dig.

Hjälpen är aldrig långt borta
Du är alltid välkommen att kontakta oss på mail eller (0)101 012 488, om du har frågor om de olika förstoringstyperna, hur du beställer eller något helt annat.
Mycket nöje.

 

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här