Mottag nyhetsbrevoch få 75 kr. till en fotobok
KUNDSERVICE: (0)101 012 488
Mån - Fre: 9:00 - 20:00** / Sön: 14:00 - 20:00**
**Utom helgdagar
Förstoringar och canvas > Galleriinramning

För att du återigen kan glädja dig över dina personliga ögonblick behöver du inte sätta på din dator eller bläddra igenom dammiga fotoalbum. Visa upp dina bilder med våra galleriinramningar i hög kvalitet och gör ditt hem vackert med värdefulla minnen från speciella ögonblick!

Välj mellan 18 enastående ramdesigner som förstärker dina bilders effekt ännu mer! Motivet kan anpassas perfekt till din heminredningsstil eller ge ditt hem en särskild prägel.

Alla våra galleriinramningar har en värdefull mineralglasskiva. Den skyddar ditt favoritmotiv och minimerar dammytor. Vi har dessutom bestämt oss för att visa dina stora ögonblick med en passepartout i fyra olika färger. Du kan välja mellan svart, vit, grå eller cremefärgad passepartout. Passepartouten gör ditt motiv helt perfekt med hjälp av djupeffekten. Din galleriinramning fås med ett stabilt väggbeslag i hög kvalitet och garanterar därmed en säker uppsättning.

Ge de stora ögonblicken den perfekta ramen...

Rustika ramar

Den rustika stilen förenar de varma färgtonerna. Här har råvaror som exempelvis trä en särskilt stor betydelse. Denna stil passar perfekt till människor som värdesätter den personliga känslan av välbefinnande i hemmet samt en mysig inredning. Galleriinramningar i denna stilen passar särskilt bra till bilder från utflykter i naturen eller med familjen.

Confetti - trä, svart
Lancaster - drivved, mörk
Confetti - trä, vit
Unique - trä, silver/svart linje
Designer - metall, silver
Designer - metall, koppar
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

Moderna ramar

Stilen ”modern” harmonerar med dämpade omgivningar. Färgerna svart och vit spelar en betydande roll och återhållsamhet bidrar till att uttrycka en vacker design i denna stil. Exemplariskt till detta är de råa ytorna i silver som komplementerar de klara formerna. Med denna eleganta ramstilen understryks särskilt arkitektur- och landskapsfotografier.

Confetti - trä, svart
Designer - metall, silver
Confetti - trä, vit
Designer - metall, koppar
Sento - träbitar guldgrön
Lancaster - drivved, mörk
Designer - metall, svart
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

Klassiska ramar

Heminredningsstilen ”klassisk” förenar ädla rammodeller av guld och silver, som ger dina bilder struktur och skapar en stabil bas. Är ditt hem ett hus med historia och tradition? Då ger denna stil dina bilder en motsvarande vacker ram.

Luxor - furu, natur
Sento - träbitar guldgrön
Confetti - trä, svart
Designer - metall, svart
Confetti - trä, vit
Designer - metall, silver
Unique - trä, silver/svart linje
Designer - metall, guld
Natura – trästruktur, valnöt
Klicka på en ram och få en 360°-visning samt mer information.

... och passande passepartout

Alla våra galleriinramningar har en vacker mineralglasskiva. Den skyddar ditt favoritmotiv och minimerar dammytor. Vi har dessutom bestämt oss för att visa dina stora ögonblick med en passerpartout i fyra olika färger.  

 

Välj din favorit bland den svarta, vita, grå eller cremefärgade passerpartouten. Passepartouten gör ditt motiv helt perfekt med hjälp av djupeffekten.

Våra väggbeslag

Wandhalterung Holzrahmen

Träramar

Till våra galleriinramningar i trä använder vi ett professionellt väggbeslag. Metallupphängningen sätts säkert fast med tre skruvar bakom din produkt i två hörn.

Info: Detta väggbeslag försäkrar en enkel och horisontell uppsättning. Fås i 10 utvalda poster XXL -format.

Wandhalterung Metallrahmen

Metallramar

Till våra galleriinramningar i metall erbjuder vi ett säkert väggbeslag i hög kvalitet. Med hjälp av metallkilen i hörnena stabiliseras ramen helt optimalt.  

Info: Vid större format fås ramen med två beslag för att garantera en säker uppsättning till din galleriinramning. Fås till 10 utvalda poster XXL-format. 

  

Se våra andra ramar

Skuggramar – till din canvas

Till alla canvaser i standardformat erbjuder vi dekorativa skuggramar! Skuggramarnas namn relaterar till att bilden läggs ner framför skuggramen så att den går längs med ramlisten när man släpper bilden. På så vis täcks inte bilden av ramen, inget förloras i presentationen och ”3D-effekten” på kilramen bevaras.  

Rahmentypen

Förstoringar med ramar

Till dina förstoringar erbjuder vi två eleganta träramar i ayous eller rödgran. Till detta kan du välja mellan den rustika modellen ”Home” eller den moderna modellen ”Style”. Träet är avsyrat och lackerat. Med totalt 17 färgmöjligheter och fyra olika storformat kan du designa ramar till dina bilder helt efter dina önskemål. Alla förstoringar blir därmed till något helt personligt som bevarar glädjen i många år.  

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här