Kontakta kundservice:
010-101 24 88

Så skapar Diana sina fotoböcker

Stylisten och fotografen Diana Aud har gjort flera fotoböcker, och förra året hade hon extra många fina minnen att föreviga i sin fotobok. Dianas familj utökades nämligen med lillebror Erik i juni och några månader innan dess flyttade familjen till sitt nya hem som ligger nära både vattnet och Dianas mamma. Alla sommarminnen med Dianas två döttrar, lilla Erik och det nya huset fick därför vara med i Dianas vackra fotobok.

Var ute i god tid med årets mest personliga julklapp

Dianas tre bästa tips

När Diana designar sina fotoböcker låter hon alltid bilderna tala för sig själva. Det skapar ett stilrent uttryck och varje bild får skapa sin egen berättelse. För att göra boken mer intressant väljer Diana alltid ut bilder av högsta kvalitet och med vackra färger.

För att framhäva ett motiv väljer hon ibland göra bilden lite mindre än själva boksidan, så att det skapas en slags inramning runt bilden. Hon tycker att det här fungerar riktigt bra för porträttbilder och konstfoton. Det är också viktigt att tänka på att bilderna på vänster och höger sida passar bra ihop, så att färger och stämningar matchar. Som Diana säger, "det skapar ett lugn och är en fröjd för ögat".

  • Skapa en enkel design
  • Låt bilderna vara i fokus
  • Välj bilder av hög kvalitet

Din egen fotobok

Vill du påbörja din egen fotobok? Du kan göra det i vår app, på vår hemsida, eller via vårt design- och beställningsprogram för PC och Mac. Appen passar bra för dig som har bilderna på din smartphone och vill skapa en fotobok med en enkel design snabbt. På vår hemsida har du lite mer designfrihet, men i vårt designprogram hittar du allra flest designalternativ.

Ladda ner vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram och var ute i god tid med årets bästa julklapp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og kort och inbjudningar*
  • Rabatter på kommande köp
  • Information om nya produkter
  • Gåvoidéer för hela familjen med dina bilder
  • Tävlingar
  • ..och mycket mer
Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Din registrering...

endast 1 klick saknas

Av säkerhetsskäl får du snart en e-post med en bekräftelselänk. Klicka på länken i e-posten för att bekräfta din prenumeration och för att kunna utnyttja dina välkomstförmåner.

Du kan när som helst avsluta din prenumerationen på vårt nyhetsbrev. Det gör du genom att antingen klicka på avregistreringslänken längst ner i våra nyhetsbrev, eller när du har loggat in på "Mitt konto" på vår hemsida.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.